..::Wawa Yusoff::..: ..::Bekal a.k.a Bento Malaysia::..

Monday, January 8, 2018

..::Bekal a.k.a Bento Malaysia::..

๐Ÿ˜ ASSALAMUALAIKUM ๐Ÿ˜

Macam lipas kudung mommy pagi ni.

Celik mata dah 6.30 sebab Hanan asik bangun malam tadi. Lupa nak oiling dia dengan calming blend. Sat2 bangun. Sakit2 kepala mommy ha.

Dah janji dengan kael semalam dia nak bekal nasi + telur + donut. Ku gagah kan jugak lah berkungfu tadi. Huhu.

Alhamdulillah kali ni semua homemade. Walaupun kuih mommy tempah je kat org, still homemade and fresh. Bukan process food or kilang mariii... hehehehe

Sat naaa.. kita upload gambar. Pekena kopi o + kuih sat ❤
.
.
.
.
.
.

TARAAAAAA!!!


BENTO ๐Ÿ˜

Yang depan ni hanan punya. Yg pooh kael punya.

Food For Hanan
๐Ÿš nasi sikit
๐Ÿณ telur gulung
๐Ÿฉ donut
๐Ÿฅ pau goreng kacang merah

Bento Elman Mikhael
๐Ÿš Nasi
๐Ÿณ Telur
๐Ÿฉ Donut.

Mommy lupa beli seaweed maka nya buta lah pooh kael harini ๐Ÿ˜… 
tu yang mommy guna food deco je. Kalau tak mmg huduh. Huhuhu

Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik

Young Living Malaysia
Young Living Selangor
Shaklee Sungai Buloh 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...