..::Wawa Yusoff::..: ..::Doa memohon diberi kemudahan::..

Monday, November 8, 2010

..::Doa memohon diberi kemudahan::..

salam kengkawan.. sedikit untuk berkongsi
dalam hidup macam-macam dugaan yang kita telah lalui, sedang lalui dan akan lalui.. x kurang jugak wawa dalam setiap kehidupan sehari-hari pasti akan ada masalah dan dugaan. Alhamdulillah setakat ni wawa berjaya mengharunginya dan akan datang Hanya Allah yang tahu..

Ramai kawan-kawan dan keluarga yang berpesan, dalam kehidupan alam pertunangan ni dugaan dia lagi hebat dari bercinta.. kadang-kadang ada yang fedap and givap sampai putus tunang. MasyaAllah, minta di jauhkan semua itu.

bagi wawa sedikit dugaan alam pertunangan telah dirasai dan alhamdulillah dapat lalui dengan baik. ekceli kalau korang yang rajin baca blog ni ade entry sikit yang mengganggu hati dan perasaan tp sekarang da ok dah.. (",)

Tak banyak yang diharapkan cuma , Wawa harap segala urusan kami untuk mendirikan rumah tangga dipermudahkan dan berjalan lancar.. Sepotong doa untuk dikongsi semua :


Do memohon di beri kamudahan :-


Artinya: "Ya Tuhan kami, berikanlah rahmat kepada kami dari sisi-Mu dan sempurnakanlah bagi kami petunjuk yang lurus dalam urusan kami ini." 
(QS. Al-Kahfi: 10).

moga hubungan ini lebih diberkati dan urusan kami dipermudahkan..
InsyAallah,   Amin.


2 comments:

Anonymous said...

Tanks 4 sharing.. :)

Anonymous said...

sama2 kawan :)
sharing mean caring... Ngeeee ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...