..::Wawa Yusoff::..: ..::Jana Income dengan YLEO::..

Wednesday, December 19, 2018

..::Jana Income dengan YLEO::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜

Rindu blog, rindu nak menulis. rindu nak merepek kat sini.
Life been busy dengan segala nya lah.


Team YL dah makin besar.
Checkout my Instagram @petiteoiler
Bila team dah makin besar, tanggungjawab makin besar, Setiap team member ada cerita dan masalah masing-masing, mereka semua datang dari pelbagai latar belakang. tapi tujuan nya sama. Nak tackle masalah diri sendiri, anak-anak atau pun masalah dengan suami.

Boleh kata hari-hari memang ada melayan dan mendengar cerita masalah team atau customer masing2. Yang best nya, aku banyakkkkkkk sangat belajar dari masalah orang dan semua ni buat aku lebih bersyukur banyak dengan kehidupan sendiri.

Kelmarin, gaji YL dah masyukkkk. team aku dah semakin ramai merasa commission dari YL. yang kata join YL sebab nak beli harga member je, yang kata taknak pun jual2 ni, yang kata end user sahaja, tapi masing-masing pun dah terjebak buat ER, buat enrollment secara tak langsung merasa commision YL. hehehehe. Boleh search #eoempire di instagram.


Aku of course lah happy, memang aku nak sangat semua pun merasa income dari YL. income geli2. Dan aku sendiri memang seronok teruk lah bila income sendiri lebih dari gaji. hehehehe. rezeki kan. tapi bukan goyang kaki. Effort kena lebih. 

But so far, dalam team aku, belum lagi aku dengar ada yang mengeluh, ada yang frust, ada yang patah semangat. mungkin sebab dari awal aku dah pesan. Jangan stress sebab YL. YL ni side income je. Alhamdulillah semua pun happy dengan income geli-geli masing2. hehehehhe

So, macam mana nak join team kitorang yang tak stress langung ni?? 
hehehehehehehe

Ada 3 pilihan.
korang boleh tengok2 dulu mana yang berkenan,
pastu laju2 PM eh :)








Facebook : kiddoganic
Instagram : @kiddoganic
Instagram : @petiteoiler

Young Living Malaysia
Young Living Selangor 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...