..::Wawa Yusoff::..: ..::2019 : Elman darjah 1::..

Wednesday, December 19, 2018

..::2019 : Elman darjah 1::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜


Aduhhhh.... tacing habis lah tengok gambar abang ni!
Sekejap je dah darjah 1 dah abang ni.
Bulan 11 haritu orientasi dia. Register sekolah dan bayar yuran semua lah.
hari yang sama jugak kitorang pegi family day office mirzal.


Hanan kemaruk spiderman. Kemaruk melampau. Tido pun pakai costume spiderman siap topeng takde lubang hidung tu, ni masa nak hantar kael ke sekolah tetap dia taknak tanggalkan topeng dengan costume tu. malas aku nak gaduh, Mirzal yang tukang pujuk. Ntah macam mana mirzal pujuk aku tak tau. aku turun dulu dengan kael uruskan apa-apa yang patut.


Sebelum keluar rumah aku lumur kael, hanan dengan 2 ketul eo ni.
Orange untuk bagi dia happy
lavender untuk bagi dia relax.
so combination 2 ketul ni jadikan dia CHILL.
Serious dia chill habis. Takde mengeluh penat ke apa. kena beratur tunggu lama dia ok je. pastu satu lagi yang aku perasan dia kurang berangan. haha!

Besar dah awak abang, tak boleh lah mommy tengok macam ni. Cepat je nak tacing. huhuhuhu.
Kejap je dah besar. nanti mula la malu nak cium2. huhuhu. Tapi buat masa sekarang, hari-hari pun dia akan cium dan tak pernah miss. Sweet sangat anak sulung mommy.


Tengok tu dia, dah sampai tiak mommy dah
sikit lagi tinggi tu orang ingat mommy jalan bawak boyfriend. huhu

Oh, lupa. Orange dan lavender untuk hanan buat dia sangat bertolak ansur. kitorang sibuk nak uruskan abang, dia follow je tak banyak cerita tak banyak bunyik. Sampai lah selesai taklimat dalam dewan yang lama tu. huhuh. hanan setia duduk kat sebelah tak ngamuk ke apa.



masuk kereta 2,2 pun tumbang! ahahahahaha
memasing letih. kitorang terus gerak ke lumut, dengan baju tu jugak aku angkut kael. malas nak tukarkan, keh3. dan sepanjang jalan dari sungai buloh dorang lena ok.
aman tenang tenteram perjalanan aku dengan mirzal. hehehehehe.

Facebook : kiddoganic
Instagram : @kiddoganic
Instagram : @petiteoiler

Young Living Malaysia
Young Living Selangor 

1 comment:

DYatie ABakar said...

sama lah kita sebak menyebak anak nak masuk sekolah rendah ni. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...