..::Wawa Yusoff::..: Serbuk Cheese Segera Cheeza’s mudah disediakan

Wednesday, September 12, 2018

Serbuk Cheese Segera Cheeza’s mudah disediakan

💜ASSALAMUALAIKUM💜

Siapa yang hantu sos cheese?
Alah, sos yang macam cheezy wedges kepsi tu lah
Sedap kan? teringat pun dah teliur
Ingat lagi dulu masa pregnantkan Elman sangat suka makan chezy2 ni
Setiap kali nampak kepsi mesti nak beli cheezy wedges masa tu. hehe

Sekarang, senang dah wey!
Hari-hari nak makan sos cheese dah boleh buat sendiri dah.
Cuma tambah air panas je.


Sedap wey!
Semalam dah buat dah untuk kudapan bebudak tu
Makan dengan ayam goreng pastu potong2
Licin sepinggan. Nak bancuh sos ni senang je

Aku letak air panas dalam mangkuk, pastu masuk kan serbuk keju ni secukup pekat yang aku nak. Tak payan tambah garam gula apa dah. boleh makan terus!


Sepinggan untuk kudapan petang semalam.
Tengok si kecik tu, tak sesabor nak makan! Rasa dia sedap ada pedas2 sikit tapi kalau korang pandai adjust rasa dia tu memang sangat lemak-lemak masik keju gituu. sedap!


Premix keju ni jugak korang boleh guna untuk sos mac and cheese
Tak payah susah-susah nak masak lain kan?

Rebus kan maccaroni, bancuh kan serbuk cheese ni. tuang kat maccaroni.
Siappp!!



Dan yang best tu aku rasa Produk ini dpt membantu anda untuk mewahkan makanan anda dengan limpahan cheese tanpa mengeluarkan modal yg banyak..

Hanya 200gram CHEEZA’S CHEESE POWDER anda akan dpt hampir 750ML sos cheese..


Nak Order?? Borong @ runcit
Kita ada rangkaian stokis seluruh Malaysia / Brunei / Singapore. 


Facebook : kiddoganic
Instagram : @kiddoganic
Instagram : @eoempire

Young Living Malaysia
Young Living Selangor

1 comment:

Asyiqin Roslee said...

sedapnyaaa.. ni kalau beli ,, mesti sekejap je dah habis.. dalam family ni semua suka cheese

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...