..::Wawa Yusoff::..: ..::Daging Salai sedap : Smoka Salai Hous::..

Wednesday, September 12, 2018

..::Daging Salai sedap : Smoka Salai Hous::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜

Daging salai tersedap!


korang suka tak makan daging salai?
Masak gulai letak cili api perghhhhh!!! Sedap wey!
Kitorang masa family day haritu Ieza dengan umi bawak daging salai masak lemak pucuk ubi dan belimbing buluh. pergh! masing-masing dok kerumun terus angkat pinggan amik nasik. cuaca mendung pulak tu... memang mengundang lahhh.. hahaha!



Ko tengok!. hebat bak angggg!!
Sekali naik aroma daging salai tu tak lapar pun jadi lapar! haha!




Ya ampunnnnnn!
Daging dia empuk wey! Dia punya rasa "api" tu memang terasa sangat.
Cemana nak explain rasa api??? hahahahhaa. yela, maksud aku rasa daging kena bakar tu sedap sangat! yang penting tak gaduh nak makan daging tu. haha! Sebab daging tu sangat lembut, tak liat langsung! Hanan pun boleh kunyah elok je, suka!

Sedikit info dari owner

**********************************

SMOKA DAGING SALAI EXTRA NIPIS

Ini produk terbaru kami, setelah sebulan produk kami berada di dalam pasaran, pelbagai maklum balas telah kami terima. Terima kasih kepada semua pelanggan kami.
3 Kelebihan Smoka Daging Salai Extra Nipis :
🥩 Masa pemanasan seminit ( api sederhana )
🥩 Tekstur nipis memudahkan ia cair di dalam mulut anda (semestinya ia lembut, enak dan gebu).
🥩Saiz potongan terus makan ( atau terus campak di dalam gulai)
**********************************

Smoka - Salai Hous
(Daging salai)
- Harga - RM20
- Berat 250g
- Daging ni sudah masak cuma difrozenkan
- The kempen eat clean and healthy
- Mudah dan cepat dimasak
Menggunakan teknik salai tradisional
- Menjimatkan masa menyiapkan hidangan
- Muhamad Husnul Azam Ahmad Mughni
Pegawai Pemasaran
019 - 6014 371

Facebook : kiddoganic
Instagram : @kiddoganic
Instagram : @eoempire

Young Living Malaysia
Young Living Selangor

1 comment:

Asyiqin Roslee said...

sedappp ni daging salai.. kalau mood malas nak buat,, boleh terus order, terus makan...nak try lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...