..::Wawa Yusoff::..: ..::Kita kentut kan aje dia::..

Thursday, June 28, 2018

..::Kita kentut kan aje dia::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜


Cemana?? Seronok jadikan aku sebagai topik?? Enjoy? Puas?
Dapat apa cakap pasal aku? naik gaji tak? pangkat naik tak? Saving dalam bank bertambah tak? Ke dosa dalam bakul tu yang makin banyak?? huh 😏

Manusia seperti ini memang aku dah maklum kat mana-mana pun akan ada. cuma spesis nya maybe berlainan sedikit lah setiap daripada nya. tapi pada aku semua nya sama. LOOSER.


Good husband, Good kids, Happy Family, Great Siblings and friends!!

Maybe beliau takde semua seperti di atas sebab nya kalau semua nya complete dia akan sibuk kan dengan hal-hal utama keluarga dia dan takkan sibuk hal keluarga orang lain, atau mengumpat dan mengutuk itu adalah makanan dia. Shame on u!


get a life please!!




Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik

Young Living Malaysia
Young Living Selangor

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...