..::Wawa Yusoff::..: ..::Birthday Treat - Bangi Wonderland::..

Friday, June 29, 2018

..::Birthday Treat - Bangi Wonderland::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜


Entry basi. hehehe. simpan sini untuk kenangan

16 april 2018
Happy 6th birthday Muhammad Elman Mikhael bin Mohd Mirzal


Mommy ayah amik cuti purposely nak celebrate birthday awak. Reward awak dengan sesuatu yang awak suka, yang bagi awak happy. Toys is to common for u, so mommy ayah reward awak the experience 💙

Bangi wonderland..!!


Bila kita dah niat yang baik-baik, allah mudahkan.

Mirzal hantar poster bangi wonderland pasal birthday celebration free entree and 50% off to non-bithday person. yeah! murah rezeki abang elman mikhael ni.


So, here we go!!

Tapi sebelum tu dah aku lumurkan dorang dengan lemon dan thieves


PROTECTION
PROTECTION
PROTECTION

Bila masuk air korang tau lah macam mana bakteria nya kan... So haruslah pasang shield kat anak2!
Tau tak, alhamdulillah dorang takde batuk demam or selsema.


Hanan free sebab metot! hehehehe





Gambar tak banyak sebab phone simpan dalam bag, tapi video banyak, masalah nya susah nak upload kat sini. 

My review. Bangi wonder land memang best! boleh kata semua slide yang macam dalam gambar ada kepala tengkorak tu, semua kael boleh main dan adult pun boleh main. Theme park bangi ni lapang dan besar. ada water cannon. yang tu aku denga mirzal je boleh main, gilir2 jaga anak. best. hehe. Both kids memang enjoy sangat2, pegi pulak hari isnin, LAPANG! toilet semua selesa sangat!

kitorang sampai pagi pukul 10.00. ngam2 masa kaunter bukak, pukul 1.00 pm macam tu checkout terus gerak ke The Curve untuk food treat pulak. All about kids, mommy memang buat mommy happy!

Masuk kereta kids semua lena!
So terus gerak ke The Curve. Mommy saje belanja dorang makan chocolate, bukan selalu. Leaving with mommy wawa yusoff to many laws! hahaha. ini tak boleh ini tak boleh!

So let's!! 

Dip n Dip The Curve
Sampai je sana hujan selebat-lebat nya. so minum petang tu sangat awesome!

Mommy order yang ringan-ringan je : Waffle RM 17.00 

Yang ni kael pilih sendiri. dia tengok dalam menu. habis dia makan sorang.  hehe

Triple chocolate crepe RM 28.50

Mine also! Hot Chocolate : RM 26.50

 Mirzal aku tak ingat dia order apa, tapi yang pasti manis letin! haha!



LOVE OF MY LIFE, THREE AND MORE TO COME..... 💖💖💖

Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik
Instagram : @yleo.empire

Young Living Malaysia
Young Living Selangor

2 comments:

ejulz said...

comel.. seronok diorang hehe

jemput join segmen ejulz jika sudi k :)

https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

Saskia said...

Artkikelnya Bagus banget gan,jangan lupa singgah juga ya,Makasihh ^_^ AGEN BANDARQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...