..::Wawa Yusoff::..: ..::Young Living Malaysia dan Story All in One::..

Wednesday, March 14, 2018

..::Young Living Malaysia dan Story All in One::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜

Quick update!!
kakak bizi diknonn!


Akhirnya... kael tak mintak dah nasi dgn telur dadar 😅
Mommy ni kan sampai malas dah nak decor2 masa kael asik lah mintak nasi telur dadar.
Sampai tahap malas kadang suruh mirzal je siapkan. Haha. Asal berbekal.
Semalam dia request makanan ini 😍
"Taknak lah nasi, nanti kawan2 semua dah habis makan, kael belum. Ha, cemana?"
Makan hegeh2 ler tuuuu

Pagi ni, settle dah urusan new enrollment. Dia tak beli PSK tapi beli basic plus kit je. Sebenarnya tak untung sangat beli basic plus kit ni. Dapat 3 eo je. Kalau tambah sikit dapat PSK 14 eo terussss 💃
Pastu, malam tadi pak rimau kuning dah roaring rupanya. Pak gary YL dari bagi bonussss. Hehehe.


Happy kauuuu.. ahahaha. Harini sampai office awal sangat, settle kan urusan pos semua dan breakfast. So now, siapa lagi nak tau pasal eo dan bonus2 ni semua?
🎶Come to me.. sayang..sayang..sayang.

Lepas tu cerita yang ni pulak


Dengan laju nya settlekan waktu lunch hour!


Bertuan. 😍
Purification tu I punya, but siapa nak I can sell. No doubt. 
Sendiri punya boleh beli kendian. Hehe.

Rabbi Yassir, Wala Tu'assir. 

Alhamdulillah semua dipermudahkan. 
Submit order pukul 9.30am. Kalut pada kejar lunch hour nak bagi settle jugak semua sebab 3 order eo tu customer nak urgent.
Selesai. Sampai office ngam pukul 2.03 pm. Masih benapas walaupun macam tak cukup 

Settle je dinner semalam terus masuk work station selesaikan packing2


Siapa yg beli eo memang ku bagi roll-on botol tu free.
Blend oil laju mcm biasa cuma sempat tak sempat je nak amik gambar.
Ni pun bekurung dalam bilik kerja. Kalau tak memang sambil buat kerja sambil bertarung dgn bebudak ni ha 😑
Siapa yg nak try eo tapi rasa mcm tersedak sangat harga, boleh cuba blend oil dulu. Hot selling, cough blend dan immune booster.. Utk batuk, selsema dan kahak. Murah jerr.. Rm 27. 

Checkout IG @elementorganik

Korang macma mana pulak??

Dah mintak ke apa yang korang nak? Mintakla... mintak sungguh2.. In shaa allah dapat..
Allah tu kan Maha Memberi 💝💝💝
Kalau dah buntu sangat tak tau nak amal doa mana, baca je doa makan. Ini serious. Manfaat nya sangat luas. Maksudnya pun dah cukup untuk kebaikan dalam kehidupan kita 🌹
"Ya allah, berkatilah rezeki yang engkau berikan kepada kami dan jauhkan lah kami dari azab api neraka"

AMIN 
.
.
.
P/s : share benda baik, takyah tunggu jadi baik 






Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik

Young Living Malaysia
Young Living Selangor
Shaklee Sungai Buloh 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...