..::Wawa Yusoff::..: ..::Self Talk and Law of Attraction::..

Thursday, March 8, 2018

..::Self Talk and Law of Attraction::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜

Bersin2. haha. baru je nak start taip dah achoo2! 😷

Slow sikit update blog. walhal banyak benda nak sembang. lately sibuk sikit. partner bersalin. so banyak kerja nak bagi settle. 

Pagi korang..... 💖💖💖


Self-talk lebih sikit pagi ni. i'm struggling with few things lately.
But yahhh... i trust myself 💜💙💚
Good things will come. i know that. amin.

Got so many plan for myself, kids and dearest mirzal. 


Pagi ni guna Eo Rose essential oil Young Living.
Harini self-talk guna Eo rose dulu. mongiiiii aiiihhhh. suka!!
tak tau kenapa, pagi2 dah pick eo ni. Maybe sebab otak serabut pikir macam-macam dan eksaited jugak untuk berfikir. This rose, helped me turned down all the excitement and grounded me as well.

Alhamdulillah. boleh cool and calm dan buat kerja lebih teratur.
last weekend dah beli oven baruuuuu. omg, suka melampau! asal nak beli size biasa2 tapi sebab dah alang-alang tengok yang agak besar macam ok, harga pun tak jauh beza terus amik 50L punya size. Puas hati nak baking. boleh masuk 2 tray sekali jalan.

Aku suka masak. aku cakap aku SUKA eh. bukan pandai. Baru-baru ni aku daftar kelas Congo Bar and lasagna. soon nak buat roti pulak. Tapi sebab oven pecah, tak sempat lagi praktikal. ni Oven dah ada boleh la start buat. hehehe.

   
Aku ni memang sejenis manusia semua pun nak buat SENDIRI. 
yang follow aku dari awal tau lah kot. masa kawen semua aku DIY. Ni bila dah kawen still masih lagi macam tu. ilmu bertukang je aku tak khatam lagi. hahahaha. Sebab tu kadang aku serabut tak ketahuan sebab dalam kepala aku ni memang jarang stop berfikir. ada je benda aku nak kesahkan.

Bento ada je. tapi sebab mika asik mintak nasi + telur, aku malasssssss sangat nak amik gambar. haha. kalau nak cuci mata tengok je album bento aku kat FB tu. memang aku buat public.

keep reading affirmation tu and keep telling yourself who are u dan apa yang kau nak dalam hidup.
Law Of Attraction : cakap yang baik-baik, yang datang juga yang baik-baik

pen off, bye 💜💙




Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik

Young Living Malaysia
Young Living Selangor
Shaklee Sungai Buloh 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...