..::Wawa Yusoff::..: ..::Bento Mudah Young Living Murah::..

Wednesday, January 10, 2018

..::Bento Mudah Young Living Murah::..

😍 ASSALAMUALAIKUM 😍

Holaaaa ❤❤❤

Harini bento not so healthy food, so jangan tiru. ahahahaha. Groceries dah habis, tengok ini je yang ada dalam fridge, bedal jelaaaaa


🍪 Paratha Choclate ala Bali
🍖 Chicken Nugget
🍤 Sosej
🍥 onion ring for mommy


Harini bangun terlewat dan kebetulan ini je yang ada, Zassss!! siap jugak bento dan bekal ke office. Mirzal jenis tak kisah makan apa sahaja. so dia ok je apa pun aku bekal untuk dia 💜

Semalam petang pi Young living Malaysia. dah tak tau nak beli apa tapi nak membeli jugak. ahahaha. Makanya belikan stock cedarwood kael banyak2. Aku memang super in love dengan cedarwood! but not for myself tapi untuk kael. Aku guna kan cedarwood untuk pembelajaran dan sesi persekolahan kael. Tak perlu eo mahal macam brain power tu, cukup cedarwood kat dia. Memang hari-hari aku mintak titik kan SETITIK je kat dahi kael dan perubahan nya sangat ketara dan segi pembelajaran. Alhamdulillah.

Cedarwood ni EO paling murah. Member price RM 54 je. kalau diffuse Cedarwood + Lavender ko akan tidur sampai ke bulan. Serious lenaaaaaaa. Hanan kalau aku diffuse 2 tu, memang lena amat! sekali je dia bangun malam. Dia tak bangun of coz lah aku pun syiok tidur lena. hehehehe. Malam tadi topup kan German Chamomile tu dalam calming blend Hanan. 
Pon cenggini haaaaaaa dia tido 👍👍👍👍👍👍


pastu aku beli Christmas spirit tanpa tujuan. kahkahkah!! Ntah, macam suka je nak beli terus beli. Dah beli baru pinterest benefit. ok not bad, puas hati beli. nanti kita try. hehehehe


Semalam buat flash sale eo kat group. less than 10 minutes LICIN!! Ahahahahaha. Suka memasing dapat beli harga lelong. bagus, semua pun dah pandai guna eo dengan betul.


last but not least. 
READY STOCK DIFFUSER YOUNG LIVING
FREE 2 EO
Lemon & Lavender


Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik

Young Living Malaysia
Young Living Selangor
Shaklee Sungai Buloh 

No comments: