..::Wawa Yusoff::..: ..::REWARDS : Rezeki Allah Kirim::..

Thursday, June 22, 2017

..::REWARDS : Rezeki Allah Kirim::..

💙ASSALAMUALAIKUM💙

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...💜

Bulan May bulan rezeki. Allahuakbar... sungguh. Rezeki allah kirim tak henti - henti.

Aku ni baru setahun jagung dengan business Young Living dan jugak Homemade blend oil tu. Sungguh lah rezeki tu memang tak putus-putus. Tapi semua nya takkan datang bergolek. Mesti ada usaha.

Bulan may, leaders throw challenge. Alhamdulillah i am the one yang berjaya accept challenge dan received grand price. Asal nya Shina janjikan Pandora tapi dia whatsapp balik suruh pilih emas atau pandora and of course la EMAS aku pilih. Lagi pun i'm not so into pandora, lantak lah orang nak kata aku tak up to date pun. memang tak jiwa sangat lah untuk ada pandora. hehehehe



I am so lucky, dia nak beli cincin end up dia bagi loket comel sweet love2 gini.... haaaa... pengsan masa parcel ni sampai kat office. SUKA sangat...!!!


SELF REWARD : ARIANI

Aku kan, kalau bab tudung, bab baju, bab kasut atau apa sahaja lah bab diri sendiri yang biasa2 ni memang SANGAT KEDEKUT. kehkehkehkeh. Shawl 5 hengget apa ada hal, ok je. Tshirt seploh hengget pun aku ok je pakai pi bejalan. Alaaa.. bukan aku bawak jalan sekali dengan tanda harga pun dan satu lagi ada orang kesah ke pakai apa pun? Aku kan invisible.. ahahahaha.

Aku lagi suka invest apa sahaja pasal kesihatan anak-anak dan keluarga. tu pasal aku sanggup je beli segala eo dan suppliment. hehehehehe

Apa kes aku beli Ariani?? hehehehehe. Aku ni kalau pegi ariani selalu merungut, Apehal ko mahal sangat. tudung je pun. kehkehkeh. Dah kalau kata tiap bulan pun ko meneman kawan ko pegi sana, lama-lama goyang gak jiwa bai. bahahahaha. tapi tu bukan sebab nya. Aku tewas dengan pembawakan Fazura dalam cerita cinderella tu ha. sumpah lawa!! Aku kenannnn sangat shawl dia pakai. terletak elok.

So kelmarin sekali lagi konon nya menemankan si Dya, aku pun TERbelek lah shawl tu.... dah tu.. TERsuka pulak dahhhh... maka.... TERbeli..... kehkehkehkeh. Tapi bila dah try, baru aku tau kenapa orang menggila beli shawl Ariani walaupun harga dia boleh beli 20 helai shawl 5 hengget. huhuhuhuhuh. Sungguh wey, sedap pakai elok terletak dan hati aku menggedik nak pegi membeli lagi 😜


Selesai kat ariani, balik tu jumpa mimi pulak, dia nak serah reward may. Haaa... ni lagi satu, dia janji lain ku dapat lain. Melompat meloncat ha dapat tudung itik. mana nak sangka! #rayasakan

Mimi ni leader yang sangat cool. Dia founder balm Queen Of Oil. homemade balm and organic. mimi pun ada buat serum yang super duper best. haritu ada masuk kosmo segmen Aura juwita. Serum mimi ni memang superb lah. flawless habis muka. hilang segala kawah. Mimi sendiri transform kulit dia yang SANGAT BAIK DAN JAUH BEZA.

Boleh dapatkan product mimi

Mimi bagi duck, bagi kerepek brownies sedap gile dengan sampul raya QOO


Ini pulak reward dari shina untuk my team eo empire.

Dalam EO empire ada yang buat balm dan skincare. so alhamdulillah masing2 dah capai target. shina rewards diorang with something goooood 💖

Alhamdulillah rezeki bulan May melimpah ruah, sales blend oil increased 3 kali ganda, bonus shaklee 3 angka dan bonus YL 4 angka. masyaAllah.... sujud syukur. menitik air mata dengan semua rezeki ni. Berbaloi segala penat lelah tak tidur malam running business and anak-anak. Tahap penat sampai muntah depan kedai supplier. kehkehkehkeh. Berbaloi. 

Bonus Shaklee mommy share dengan kael.

haritu beli car seat Hanan, kael pun nak tapi masa tu takde yang sesuai untuk kael, so memang mommy janji mommy akan beli untuk dia. Kebetulan masa nak membeli tu ada corak yang sama dengan Hanan, terus lah grab, tengah sale pulak tu. Car seat kael tu boleh convert jadi booster seat. Berbaloi beli... Happy to the max..!! Bukan apa, memang penting car seat ni sebenarnya. Kita semua mesti ada kesedaran tu sekarang.

Bonus YL pulak aku spent membeli apa yang aku nak, lagi-lagi nak raya ni kan, memberi sana sikit, sini sikit, banyak jugak aku siapkan untuk rumah dan diri sendiri. Puas membeli tak usik duit mirzal, takde lah aku rasa bersalah nak boros2 pun... hehehehehehe.

For now, alhamdulillah. Kalau korang nak tau pasal Young Living and how it's running, termasuk lah homemade product, come and join my team. Ada usaha ada hasil. yang penting MULA dan TERUSKAN. Kita takkan lari dari ujian, tapi ujian tu lah yang akan mengajar kita.

Facebook : Element Organik
Instagram : @elementorganik

Young Living Malaysia : Young Living Selangor

Pengedar Shaklee Sungai Buloh

1 comment:

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezeki melimpah ruah