..::Wawa Yusoff::..: ..::Homemad Balm by Auroma_scents::..

Friday, June 9, 2017

..::Homemad Balm by Auroma_scents::..

ASSALAMUALAIKUM



Auromascents ialah satu jenama produk HOMEMADE balsam/balm tanpa bahan kimia,pengawet,pewarna & pewangi tiruan.
.
Setiap bahan-bahan dalam balsam Auromascents adalah natural dan organic dan sesuai digunakan pada newborn baby hingga ke dewasa.


And Harini....... aku nak cerita pasal Bodyguard Balm dan Musle Relaxant. Satu aku pakai kat anak2 dan satu lagi aku pakai kat diri sendiri. dua-dua pun best...!!!!


BODY GUARD BALM
dah nama pun "body guard" of course lah konsep nya protection dan MENJAGA. hehehehe. Aku pakai ni kat anak-anak. sebagai booster antibody diorang. Biasalah... bebudak kan.. bergaul kat sekolah senang je dapat jangkitan. Aku guna body guard ni kat Hanan dulu. sapu kat tapak kaki dan tulang belakang dia. pastu balance2 kat tangan lap kat baju dia.

Apa yang aku perasan lah kan, selalu hantar taska isnin, dalam hari rabu dah meleleh hidung. tapi kalini.... tak dahhhh. sukaaaa!! pastu bukan takat kat situ je, naik ruam ku tenyeh, kael gatal-gatal ku tenyeh, diri sendiri tak sedap tekak pun ku pakai jugak. hehehehe. Best..!!


MUSCLE RELAXANT
Ini balm paling sesuai lah untuk orang dewasa atau warga emas pun nya... Aku kan, haritu ngecat syiling rumah. huwaaaa....!! Nak menangis menahan sakit otot tengkuk. berminggu okey! Pastu try sapu balm ni sehari 3,4 kali tenyeh. Ya allah... memang best lah...! Lega, segar rasa badan pastu otot2 yang ketat tu terus longgar. kalau cramp or penat kaki seharian bekerja pun boleh pakai ni tau..! best..!

Please terjah IG Auroma_scents. diorang ada 10 jenis balm..!
Dan May-June ni diorang ada buat Promo kaw2 punya bestttt..!!

-CLICK IMAGE-

10 variasi balsam 
auromascents ialah.
Bedtime balm
Vapour balm
HappyTummy balm
ItchNoMore balm
Skinsoothe balm
Bodyguard balm
OUCH!PMS

Chek-out their Instagram
Auroma_scents_HQ

No comments: