..::Wawa Yusoff::..: ..::Diffuser Necklace Percuma::..

Wednesday, June 14, 2017

..::Diffuser Necklace Percuma::..

💜ASSALAMUALAIKUM💜

Nak sebulan dah ha, harini baru sempat sembang.

1 may 2017
Young Living Sharing Session at my place
Sungai Buloh

my 1st event sharing yang melibat kan members from my team and leaders

Alhamdulillah, semua nya berjalan dengan elok. Agak hectic jugak sebenarnya nak buat event ni sebab sabtu dan ahad kan kami pi seberang perai, sampai rumah pukul 10 malam, esok nya nak buat sharing. gasak ko situ. kahkahkah!

Rumah dengan tonggang langgang, pastu ada few item tak ready lagi. pagi2 aku dah mintak transit anak-anak pegi rumah mak. kalau ada diorang kat rumah, memang pengsan! hehehehe

few members yang sempat datang. ada lagi tak masuk dalam gambar. 
total ada dalam 12 orang jugak. Yang paling jauh datang dari Mersing. memang touching sangat lah ida sanggup datang sungai buloh semata-mata untuk ilmu. Tq so much ida!!


My leader. Ashina. datang dari melaka semata nak buat sharing ni. banyak barang dia angkut semata untuk bagi kami semua paham. Effort yang aku sangat HARGAI 💜

Perancangan asal, nak connect laptop kat TV so that lebih jelas, tapi tidak menjadi seperti yang di rancangkan. kehkehkehkeh.

Sharing session ni hampir 3-4 jam jugak dan aku rasa sangat padat dengan ILMU. dan yang paling best sesi santai ni boleh buat kami semua kenal dengan EO dan kenal dengan diri sendiri. EO ni lagi kita kenal lagi kita takjub. Yes, we're amazed by small bottle essential oils. kebaikan dan manfaat eo lebih dari jangkauan.

Sharing by members yang ada anak Autism. dari anak tak boleh bercakap, buat few therapy with eo now anak dia dah boleh sebut. UMI, KAKAK, SIAP, ALLAH. dan lagi boleh mendengar arahan dengan baik. haritu mak dia send video anak dah boleh dengar arahan masa buat therapy kat hospital. Menitik air mata kami dengar cerita dia. Alhamdulillah, usaha si ibu allah berkati.

Selebihnya kami semua bertukar pendapat dan cadangan untuk penambahbaikan product DIY masing-masing. Leader kami Mimi Farhana. founder Queen Of Oil. Product homemade balm dan serum yang masuk paper tuuuu... hehehehe



HADIAHHHH...!!!

Huwaaa... happy sampai nak nangis tau!!
Alhamdulillah sangat2. Tak pernah pun letak target untuk apa2. Tapi bila dapat cenggini haa.. sukaaa!!!

Necklace diffuser dari 1st leader, Shina, pastu dapat Rose blend dari Mimi, Homemade Balm dari QOO dan lovely skin balm dari QOO jugak

Esok nya, teruk kupakai necklace diffuser ni. and my 1st eo ialah grounding. also reward dari Mimi masa hit Star last 2 month.

So, siapa nak join my team?

JOM....!!!

Young Living Malaysia : Young Living Selangor

1 comment:

Service Laptop Kediri said...

Semoga kedepanya lebih sukses