..::Wawa Yusoff::..: ..::My personal life & Young Living::..

Wednesday, April 26, 2017

..::My personal life & Young Living::..

.ASSALAMUALAIKUM.

kalau nak cerita pasal hidup aku dan Young Living ni, 15 entry pun tak settle. ahahahahaha.


INI ADALAH EO AKU

Belum sempat nak menempah rak segala. ku sumbat aje dalam tupperware gitu ha. janji depan mata. hihihi. Yang kanan tu my own collection.  Mostly well seal and ada few oil yang memang I pakai untuk waktu tertentu. Yang kiri yg pakai hari2 dan buat untuk blend.

9 month terjebak dengan dunia EO dan impact dia sangat memberi kesan yang baik kepada my personal life. Seriously. Positive vibe around and alhamdulillah. Dengan YL ni jugak aku DIY product sendiri yang homemade dan selamat.

Susah aku nak cerita pasal apa yang best Essential oil ni. Tapi jujur aku cakap, seketul minyak yang kecik ni, impact dia memang superb! 


contoh nya geranium. ada yang tau Geranium untuk MJ or geli-geli lah senang kata, tapi sebenarnye ada banyak lagi manfat geranium. 

Macam pagi tadi kan, Sebelum pegi kerja capai si manis geranium ini. Tak fikir apa pun. Rupanya allah dah hint dah dia nK kirim perasaan kecewa + sedih pagi2 tadi. Xpelah. Kita sabar. 

Best geranium ni. Bau dia macam bilik pengantin pun ada. Tadi letak 1 titik kat tangan dan buat EFT. Totally uplifting mood. Pastu calit2 je jari atas botol dan sapu kat muka. Now, i'm good.

Sebenarnya, aku sangat berhati-hati untuk buat sale. Ilmu aku masih cetek, aku jual benda yang BUKAN seringgit dua punya harga. I'm selling 1st class poduct kot, of course aku nak bagi yang terbaik untuk customer! geranium member price dah RM 197, Aku taknak amik duit orang hanya semata untuk kesenangan aku. TAKNAK. 

Aku nak Menjual dengan ILMU

selagi ada daya memang aku top-up habis2 diri aku ni untuk ILMU EO. penting untuk customer aku yang membeli EO manfaat kan sehabis nya EO diorang tu supaya diorang tak terhad untuk satu penggunaan sahaja. 

contoh : Study, tidur lena, trauma, oily skin, slow learner, 
Semua ni eo nya CEDARWOOD.

See..ada banyak manfaat dalam satu EO. aku taknak orang beli cedarwood semata diffuse untuk tidur lena walhal penggunaan nya BANYAK.

Bulan ke 9 aku dengan Young Living

All my effort & hard works are paid off when I see this 4 item free as my longevity & loyalty gift from YL. Dan kali ni punya reward memang I bulat2 dedicate untuk anak-anak. TQ sebab banyak bagi kerjasama kat mommy, hantar eo, beli botol, cod eo & blend oil dan macam2 lagi ❤ 



Brain Power 
Member price Rm : 310
Normal Price : Rm : 407.89

ImmuPower
Member Price : Rm 300
Normal Price : Rm 394

Kita simpan elok2 dan pakai bila perlu sahaja.  Everyday mommy oiling anak-anak tapi bukan hari2 mommy guna eo yang sama. Berbeza ikut keperluan.
Ok. Nanti sambung cerita lagi 





No comments: