..::Wawa Yusoff::..: ..::Homemade Balm By Wellness Mama HQ::..

Wednesday, April 26, 2017

..::Homemade Balm By Wellness Mama HQ::..

💙ASSALAMUALAIKUM💙

Sejak jadi mak-mak ni kan, semua kalau boleh nak homemade, nak natural kalau dapat yang betul-betul organik tu memang bonus sangat lah. Tapi takde lah ko mampu nak mencarik daun pudina pi proses semata nak dapatkan peppermint tu

Kalau dulu takde ilmu. semua beli, asal yang iklan kat TV tu lah yang paling bagus. walhal ko tak tau pun kaedah proses nak hasilkan sesuatu produk tu. Bahan nya selamat ke tidak, elok ke nak pakai kat baby kan... Sekarang ilmu dah banyak sikit, dah tau bahaya nya bahan terlarang kalau kena kat kulit baby. terutama kael tu yang memang serba-serbi kena pilih betul-betul bab product untuk dia. silap sikit, mendapatlah gatal-gatal dia...

Homemade Balm By Wellness Mama HQ


Kalau dah kata homemade tu, of course lah penghasilan nya selamat dan terjaga kan... buatan tangan lagi ko.. takde penglibatan mesin. Bahan-bahan pun for sure yang selamat dan organik. Homemade balm by wellness mama ni di hasilkan oleh seorang mama yang memang mengambil berat soal kesihatan anak-anak, yang mengutamakan bahan-bahan selamat.

Balm yang di buat ni di kaji dan di guna pakai dulu kat anak dia sendiri, bukan ujian tikus makmal ok. Founder sendiri yang test kat anak-anak dia dan alhamdulillah memberi kesan kebaikan yang baik.

Aku pun terjebakkk... kehkehkeh!


Anti-Bugs Balm, aku pakai kat kael masa dia kena gatal-gatal kat kulit. sekejap je reda. ni kalau kena gigit nyamuk pun elok pakai. Nak elak kena gigit nyamuk pun boleh! bertindak macam repellent lah gitu haaa... calit2 kat badan anak, nyamuk pun tak dekat!


Night-night balm ni bau dia wangiii...! Kalau dak hanan ni lain macam je perangai susah nak lelap, meh mommy calit kat bahu, urut2 manja, sure dia susun badan, mintak kepit, lelap!!

So korang kalau berminat boleh terjah ok!

Instagram : Wellnessmamahq
contact person : maria Yusoff : 0192374546

1 comment:

Maria Yusoff said...

Tq review...semoga memberikan lebih manfaat kepada wawa. ��

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...