..::Wawa Yusoff::..: ..::Happy Birthday Wawa Yusoff : Aquarius Babiesss::..

Thursday, March 2, 2017

..::Happy Birthday Wawa Yusoff : Aquarius Babiesss::..

🐼 ASSALAMUALAIKUM ðŸ¼


6 febuari 2017

Alhamdulillah semua nya baik-baik sahaja. Cake ni mirzal and in-laws buat surprise celeberation untuk aku and all the February babies on 5 february a day before my birthday. Aku share tarikh dengan Haikal anak angah, fikrah 21.2 dan farid 28.2. yeahhh! ramai geng! hehehe.

Angah cakap, along (mirzal) yang nak buat semua ni untuk kak long. dah alan-alang tu kita celebrate lah semua sekali. jenuh pulak tiap minggu nak birthday. hehehe. Angah kata konon nak buat suprise delivery yang bunga2 tu sekali mirzal menjawab........... "tak payah bunga2 dia brutal" kwang hasam sungguh laki aku ni 😂😂😂 ok lah, he know me very well. hehehehe

Allah dah susun cantik. no wonder lah ada early celebration rupanya masa my birthday aku kena jaga bapak setengah hari kat hospital dan lain-lain urusan jugak. petang tu i dapat ini!! Free item 1K++ punya harga! Aiyayayaya!

Semua ni eo yang power2 untuk boost mood, untuk kita keluarkan the best side dalam diri kita dan dia sampai tepat pada masa nya!!!

Sepanjang bulan 2 yang hectic! I manage to come out with this

|
|
|
V


Element OrganiK
Homemade Product & Handcrafted
For Healthy & Beauty

Ada 4 blend oil lagi tak sempat masuk gambar. nanti lah ku buat photoshoot cantik2. ececeh. Alhamdulillah. semua nya berbaloi. penan lelah tak tidur otak ligat sangat berbaloi dengan apa yang aku usahakan.


Ini pulak adalah collection eo free yang dalam simpanan aku. masih berkira-kira nak pakai. sayang sangat!!


Warna-warni terapi mata, terapi diri, terapi jiwa. setiap satu nya ada fungsi yang tersendiri. In shaa allah akan ada blend oil untuk lelaki pula selepas ni. tu nampak botol hijau gagah kat tengah nama MISTER tu. hehehehe. salah satu eo yang akan digunakan untuk man blend. Perempuan boleh guna chantek booster dan lelaki pun akan ada blend oil yang khas 💋


💜 YOUNG LIVING MALAYSIA ðŸ’œ

Untuk Young Living pula. Aku bukak 2nd batch kutu Premium Starter Kit. 
So, PM aku untuk details ya 💗
📣📣📣 WHATSAPP ðŸ“£ðŸ“£ðŸ“£

No comments: