..::Wawa Yusoff::..: ..::Design Baju Group Blogger Gojes Supermom & baby GBSB::..

Thursday, March 30, 2017

..::Design Baju Group Blogger Gojes Supermom & baby GBSB::..

 ๐Ÿ’œ ASSALAMUALAIKUM ๐Ÿ’œ

Belum family day, aku dah update gambar baju.

POYO TAK??

Mak tak kesahhhhh ๐Ÿ‘…
.
.
.
.

Tahun ni ada peluang nak join GBSB punya family day. dah 3 tahun buat baru ko mampu nak join wa?? Ko buat apa selama ni dalam group?

KAHKAHKAHKAH!!!

Di sebabkan kita rasa macam semangat nak join, dan nampak diorang tak dapat nak design baju memandangkan 2 orang kreatif yang dalam group tak dapat join. suhaida & ekin jamal. So, aku ni tetibe tak malu offer diri. ko bajet ko kreatif sangat ke wa??? ๐Ÿ˜

Mak mimi decide warna hitam & gold. sangat menarik sebab warna ni memang naik dan mengancam!! tetibe kepala hotak aku keluar idea puzzle sebab konsep aku gathering. gi tulah konon.... 

Puzzle kan... dari caca marba bila cantum elok2, jadi sempurna. camtu lah aku bayang untuk group kami ni. Semua blogger mak-mak duduk dalam satu group dari pelbagai latar belakang, tapi bila sama-sama untuk berurusan, semua nya jadi elok. i like mereka sangat. 1st time jumpa pun macam dah kawan dari sekolah. walhal? nama pun kadang2 paksa cuba ingat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜




ini konsepnya. dan selebihnya husband eira zainal yang settlekan dan hasil nya sangat menarik!!


Baju Mirzal


Baju Wawa


Baju Mikhael


Baju Hanan Conan 

Baju dak Hanan yang paling cantik printngnya!! serious, printing mahal untuk romper ni. sukaaaa...!!! warna gold yang memang cantik berkilat!
.
.
.

ONE DAY TO GO...!!
.
.
.

.
.
Special Thanks To Our Lovely Sponsors For This 3rd Event :
.
.
๐Ÿ‘‰@allaboutprinting
๐Ÿ‘‰@butikpenmerah
๐Ÿ‘‰@wellnessmamahq
๐Ÿ‘‰@beautee.my
๐Ÿ‘‰@elementorganik
๐Ÿ‘‰@cutencuddlyshop
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @ylbydolceryna
๐Ÿ‘‰ @dapurnanafarhana
๐Ÿ‘‰ @sambalhitamciknaa
๐Ÿ‘‰ @dunia_aura_by_shinawann





๐Ÿ’œ YOUNG LIVING MALAYSIA ๐Ÿ’œ

Untuk Young Living pula. Aku bukak 2nd batch kutu Premium Starter Kit. 
So, PM aku untuk details ya ๐Ÿ’—
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ WHATSAPP ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ

2 comments:

mrs kayrul said...

excited baca pasal baju..cepat la hari sabtu..dah x sabar nak ambik

LYAfrina said...

Owhh.. y family day skali nana n ciknaa tu..ada tgk dia org share kt IG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...