..::Wawa Yusoff::..: ..::Sibuk, Re-branding, New Product, Alhamdulillah::..

Friday, February 17, 2017

..::Sibuk, Re-branding, New Product, Alhamdulillah::..

🐼 ASSALAMUALAIKUM 🐼

LURUSKAN PINGGANG!!

Ya ampunnnnnn... 2 minggu tak update blog. huhuhu. 
nyata, aku super sibuk! Sibuk tahap menangis 😅
Sibuk kat office, sibuk kat rumah, sibuk kat mana-mana pun sibuk. sampai cerita birthday sendiri pun tak update. huhuhu. Kalau tangan dengan kaki ni ada 8, semua nya bergerak serentak. ha... gitu tau aku punye penjelasan SIBUK.

Harini, banyakkkkk kerja hakiki dah slow down. banyak dah selesai. dah boleh tarik napas sikit peluk cium blog sendiri yang dirindui. 👅

Feel so excited bila mana my home made productdah bertambah! i am so happy macam nak melompat sampai ke bulan!!! 2 minggu yang sibuk mengesahkan sticker, beli botol, close deal PSK, memerap kat Young Living 2,3 kali settlekan membership bagai. sibuk yang seronok. sibuk yang membawa rezeki. 💜

Kesibukkan re-branding product, kena demam urat sejuk gigil sampai EL. maybe badan terlebih pakai. huhuhuh. 

Presenting new branding and new homemade product


Cough Blend Rm 25
Sinus Blend Rm 28
Calming Blend Rm 30
Focus Blend Rm 37

NEW PRODUCT

Calming Blend (New Recipe) Rm 25
Immune Booster Rm 35
Migraine No More! Rm 35
Chantek booster Rm 45

So lepas ni, no more Aroma Health blend oil. Semua nya akan duduk di bawah nama Element OrganiK. Soon akan ada Soft skin Serum, Pump-it mommy & El'Macho. Semuya masih diperingkat R&D. Moga dipermudahkan semua nya. 

Amin.


💜 YOUNG LIVING MALAYSIA 💜

Untuk Young Living pula. Aku bukak 2nd batch kutu Premium Starter Kit. 
So, PM aku untuk details ya 💗
📣📣📣 WHATSAPP 📣📣📣

No comments: