..::Wawa Yusoff::..: ..::Senarai harga Oil dan Seronoknya bersama Young Living::..

Friday, January 13, 2017

..::Senarai harga Oil dan Seronoknya bersama Young Living::..

🐼 ASSALAMUALAIKUM 🐼

Pejam celik, dah 6 bulan dah aku terjebak dengan young living ni. Bermula dengan taknak apa-apa sekadar untuk pakai kat anak-anak, tak sangka pulak sampai tahap ni kakak boleh pergi. Alhamdulillah, rezeki allah kirim tak putus-putus. Bukan je dari kesihatan anak. kelakuan anak pun bertambah baik.

Young Living essential oil, kalau orang lain panggil minayk aroma terapi, aku lagi suka cakap Minyak Terapi. Minyak terapi yang banyak beri kesan yang baik untuk aku dan anak-anak aku, suami aku pun aku tenyeh sekali sebagai tikus putih untuk proses R&D bagi new upcoming product. keh3


Young Living ni dia akan reward kita dengan sesuatu kalau kita archive target point yang diorang dah selaraskan. untuk bulan ke-3 aku dah dapat diffuser PERCUMA worth Rm 300++, bulan ke-6 pula dapat Everyday oil PERCUMA worth almost Rm 600. Tak tau lah macam mana seronok nya nak bagitau kat korang betapa lah gembira nya hati ni bila dah dapat semua oil ni. happy melampau!

Semalam, kael demam. Dia tak sekolah. So pagi ni agak liat sikit. Eh. Bukan liat lagi dah. Memang tahap mengamuk. Nak marah pun x boleh. Paham, badan dia tengah tak sedap. Sesambil dia mandi, menangis berendam air mata. Biarkan aje, lepas mandi terus capai calming blend ni. Tenyeh kat point yang paling bagus utk redakan tantrum dia.

Sesambil tu cakap je elok2 dengan dia, cakap yang baik2, sedu sedan, abang tu siap jugak, pakai lengkap baju, moody sikit. Tapi dia tak menangis menjerit mcm mula2. Elok pakai kasut, pegi sekolah walaupun muka penyek 😅

Yang pasti, tantrum dia stop dan no drama 👌

Ini lah Everyday Oil yang kakak dapat semalam. 10 essential oil percuma.


Untuk anak2 yang suka becekau. Diffuse Joy. Korang tengok, elok je dia main sama2 nanti 😃

Takde diffuser, calit2 je bagi diorang cium. Bahagia

Kakak sangat happy tau bila nampak EO joy tu. Sampai terjerit gembira dalam kereta, tak caya boleh tanya suami kakak. Ahahaha.

Bila dah ada joy ni kakak akan produce Happy Blend pulak. Yang memang KHAS untuk anak-anak yang mood swing tak menentu, yang suka marah-marah tak bertempat, yang selalu je nak merajuk. Ha, nanti boleh cuba happy blend yang kakak produce

Kalau dengan Hanan & kael kena carefull sikit pilih eo. Kalau tak, mommy menangis.

Anak orang lain boleh lena dan tenang kalau calit stress away, anak aku ni kalau kena stress away, orange or any happy oil, ko siap tengok dia punya melantun2 😄

Jadi, memang dah kenal sangat. Grounding oil je sesuai kat diorang ni kalau nak bagi tenang dan tidur lena. Cedarwood dan lavender memang lenaaaaa

Alhamdulillah untuk rezeki yang tak putus ni. 
seronok dapat share kebaikan dengan semua orang 💖




meh layan video budak bahagia ni. hehehehehe. Sakit dia, menjadi asbab untuk mommy ikhtiar kan apa sahaja sampai lah mommy kenal dengan Young Living ni 💜


video

Daaaaa.... 💋💋💋

===================
"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee dan Young Living Sg.Buloh[LINK]
Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee??
Boleh PM saya di FBHealthy Life With Wawa Yusoff

2 comments:

Hafiza AizZawa said...

comelnye sarung felt tu..

E'in said...

huish ade mcm2 ea.. ade pape effect tak ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...