..::Wawa Yusoff::..: ..::Bento Mudah, Bekal ke sekolah::..

Tuesday, January 10, 2017

..::Bento Mudah, Bekal ke sekolah::..

🐼 ASSALAMUALAIKUM 🐼

Semalam punya cerita pasal bento tanpa foodpick yang begitu sendu. 
Harini lawa sikit dah bento kael. hehehehehe.

🍞 Roti + Chocolate Spread
🍗 Drummet 


korang kalau nak start bento atau bekal untuk anak, mula dengan yang mudah-mudah dulu. aku selalu cakap hal ni kat newbie. paling basic Food pick dan Bread Cutter. Kalau taktau mana nak be;i bread cutter atau mahal, tekap je pakai acuan kuih atau guna gelas bulat2 pun nampak comel. susun roti cecantik. cucuk food pick memang confirm comel. pastu guna lunch box bewarna. Lawa dah.


Lama dah tak share testimoni cough blend ni. untuk SEMUA yang pernah membeli dengan aku, TERIMA KASIH sangat-sangat. Dan alhamdulillah aku bersyukur anak-anak korang serasi dengan blended oil yang aku adun sendiri ni. Homemade lagi ha. Selamat dan suci gituuu 😚

Dan untuk korang yang tak sempat aku follow up, sudi-sudi lah PM or Whatsapp aku semula untuk share feedback dengan aku, good or bad, takpe. aku terima. kalau ade kekurangan boleh aku improve dari segi resepi nya. begitu jugak customer focus blend, sinus blend dan calming blend. Sorry sangat kalau aku terlepas pandang untuk follow up. jangan segan untuk PM/whatsapp aku semula.


So, ini testimoni yang paling latest aku terima. 



Tau tak, hati aku ni sentiasa berbunga-bunga bila terima feedback yang anak-anak korang serasi dan sihat. Tau tak, aku cukup takut bila ada yang PM nak beli cough blend ni pasal kahak, tau tak Hanan pernah warded hanya di sebabkan Kahak yang tebal pada saluran pernafasan sampai jadi Radang dan Jangkitan, 8 hari terus kat ward. Jadi, jangan ambil mudah isu kahak ni.

Macam mana oil ni bertindak?

nak cerita panjang-panjang pun nanti korang tak paham. so aku short cut jela. Selalu kan kita sapu vapor rub atau apa sahaja jenama cream kat dada anak kalau anak batuk untuk cairkan kahak. so, begitu lah jugak dengan Cough blend ni. Tapi cough blend ni SELAMAT. SEMULAJADI. ORGANIC. bancuh tangan lagi tau. bukan kilang mari. hehehehe

===================
"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee dan Young Living Sg.Buloh[LINK]
Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee??
Boleh PM saya di FBHealthy Life With Wawa Yusoff

2 comments:

Liyana said...

bape harga nye wa?
nak try gak ke aqeef.. budak gemuk tu selalu nau batuk selsema kahak memalam
siang ok je pulak

Wawa Yusoff said...

Liyana, RM 25 aje. 10 ml : roll-on :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...