..::Wawa Yusoff::..: ..::Membership Young Living : Premium Starter Kit::..

Tuesday, December 13, 2016

..::Membership Young Living : Premium Starter Kit::..

💜 ASSALAMUALAIKUM 💜

Haritu update dah pasal keahlian ni.

Premium Starter Kit ni permulaan aku join YL. Sumpah la berbaloi oiiii...!!! 
Kalau korang join kutu ni nanti korang akan dapat semua macam dalam gambar!


Premium Starter Kit

💦 FREE dew drop diffuser
💦 FREE MEMBERSHIP
💦13 botol Young Living Essential Oils (5ml)

💖 Lavender x 2
💖 Lemon x 2
💖 Pan Away
💖 Copaiba
💖 R.C
💖 Frankincense
💖 Peppermint
💖 Stress Away
💖 Purification
💖 Thieves
💖 Digize

Kalau korang nak beli loose item ni worth 2K lebih tau tak. Yela, frankincense tu sendiri dah Rm 300++. punya comey lotey size nya hah. Harga kutu yang aku bagi ni termasuk lah dengan segala mak nenek postage aku nak ngantor kat korang nanti 😋

Ni Offer untuk semua yang berminat. kita akan mula pada Gaji Januari 2017. Free membership tau. dah ada depan mata 13 eo ni boleh la korang nak diy segala. termasuk lah cough blend macam aku buat tu. skin care pun boleh u olsss! organic lagi ha! setiap fungsi oil ni memang awesome!

Dah jadi membership, yang paling best korang beli harga murah! sangat murah! 
So far, 4 taken. kalau berminat, mohon whatsapp aku terus dan book your turn!

Januari (Taken) Febuari (Taken) Mac (Taken)
April (kosong) May (kosong) JUN (kosong) Julai (Taken)


Lekas wey! cepat korang wassap aku, 
cepat lah dapat booking turn korang, jangan lengah!


Wawa Yusoff : 0192339019
===========================
"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]
Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

No comments: