..::Wawa Yusoff::..: ..::Membership Young Living : Premium Starter Kit::..

Tuesday, December 13, 2016

..::Membership Young Living : Premium Starter Kit::..

๐Ÿ’œ ASSALAMUALAIKUM ๐Ÿ’œ

Haritu update dah pasal keahlian ni.

Premium Starter Kit ni permulaan aku join YL. Sumpah la berbaloi oiiii...!!! 
Kalau korang join kutu ni nanti korang akan dapat semua macam dalam gambar!


Premium Starter Kit

๐Ÿ’ฆ FREE dew drop diffuser
๐Ÿ’ฆ FREE MEMBERSHIP
๐Ÿ’ฆ13 botol Young Living Essential Oils (5ml)

๐Ÿ’– Lavender x 2
๐Ÿ’– Lemon x 2
๐Ÿ’– Pan Away
๐Ÿ’– Copaiba
๐Ÿ’– R.C
๐Ÿ’– Frankincense
๐Ÿ’– Peppermint
๐Ÿ’– Stress Away
๐Ÿ’– Purification
๐Ÿ’– Thieves
๐Ÿ’– Digize

Kalau korang nak beli loose item ni worth 2K lebih tau tak. Yela, frankincense tu sendiri dah Rm 300++. punya comey lotey size nya hah. Harga kutu yang aku bagi ni termasuk lah dengan segala mak nenek postage aku nak ngantor kat korang nanti ๐Ÿ˜‹

Ni Offer untuk semua yang berminat. kita akan mula pada Gaji Januari 2017. Free membership tau. dah ada depan mata 13 eo ni boleh la korang nak diy segala. termasuk lah cough blend macam aku buat tu. skin care pun boleh u olsss! organic lagi ha! setiap fungsi oil ni memang awesome!

Dah jadi membership, yang paling best korang beli harga murah! sangat murah! 
So far, 4 taken. kalau berminat, mohon whatsapp aku terus dan book your turn!

Januari (Taken) Febuari (Taken) Mac (Taken)
April (kosong) May (kosong) JUN (kosong) Julai (Taken)


Lekas wey! cepat korang wassap aku, 
cepat lah dapat booking turn korang, jangan lengah!


Wawa Yusoff : 0192339019
===========================
"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]
Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...