..::Wawa Yusoff::..: ..::Kutu dan Keahlian Young Living::..

Wednesday, December 7, 2016

..::Kutu dan Keahlian Young Living::..


.ASSALAMUALAIKUM.

🌸Bismillahirrahmanirrahim🌸


Dari pada suka-suka, sekarang aku dah jatuh cinta. Sebab utama aku join young living untuk membership sahaja dan beli harga murah. langsung aku tak terfikir untuk involve dalam business Young Living Essential Oils (YLEO), in fact, aku ZERO.

Hanan adalah asbab aku berkenalan dengan YL. bermula dengan R.C pastu aku jatuh cinta, nak cuba pulak diffuser dan rezeki untuk join membership dapat free diffuser free + 13 eo. siapa yang taknak? meloncat sakan nak join.

Dah dapat, memang peluk cium. hehehehe suka sangat. pastu lama-lama aku try eo by eo makin suka, anak-anak makin serasi, mood pun makin happy. Terus rasa nak share dengan semua orang.

Aku start dengan Diffuser YL dulu. Rm 350 dan aku cuba open kutu untuk 5 orang je. Rm 70/player untuk 5 bulan. Ya allah mana nak sangka laju je full, open lagi satu batch, FULL, open pulak batch ke-3. pun FULL..! Tak tau nak bersyukur macam mana lagi dah 💜

Taraaaa....!!!!

Ni semua last week punya order. 3 set diffuser3 set eo Free dengan pembelian diffuser
Yang lain semua aku punya! hoyeyyy!!! Dapat redeem eo free Oregano & lemongrass worth Rm 170. 
oh, bahagiaaaaaa 💗
Aku Start dengan Premium Starter Kit je untuk diri sendiri. kemudian belajar untuk blend oil untuk buat oil yang sesuai untuk batuk dan kahak gunakan daripada eo yang ada dalam PSK tu. Semuanya homemade & Organic. Aku blend sendiri untuk anak-anak, bila anak-anak serasi baru aku cuba jual kat mereka yang perlu. Lama-lama aku jadi seronok dapat feedback yang buat aku happy, dapat bantu anak-anak orang sihat

Dan sekarang, dari satu jenis Homemade product, Aku dah ada 4 Jenis yawww..!
Ya Allah....... tak sangka, tak sangka, tak sangka.
🌼COUGH BLEND
🌼SINUS BLEND
🌼CALMING BLEND
🌼FOCUS BLEND
Soon akan ada Happy Belly, baru nak blend dan akan di cuba dulu kat perut anak buah ku yang ada masalah nak membuang ke berak keras ntah, aku pun tak tau yang mana satu, tapi masalah perut lah. hehehehe. nanti kalau resepi yang aku guna tu ok aku up kat sini untuk korang pulak ye 😏
Jadi, memandangkan kutu diffuser pun dah berjalan dengan lancar, aku merancang untuk tahun depan

KUTU PREMIUM STARTER KIT YOUNG LIVING

Yang ni nanti kita cerita lagi. 
kalau berminat terus whatsapp aku ye.


book your turn!!



Wawa Yusoff : 0192339019

===========================
"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..

Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]
Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...