..::Wawa Yusoff::..: ..::Hanan Conan is ONE::..

Thursday, December 1, 2016

..::Hanan Conan is ONE::..

.ASSALAMUALAIKUM.

1 Disember 2015 

|
|
|
|
|
|
|
|
V

1 Disember 2016


Happy 1st birthday my dear baby conan.

Muhammad Hanan Mukriz bin Mohd Mirzal. 
Semoga sejahtera lah ke atas kamu dan diberi kejayaan dunia dan akhirat. 

Taknak lah sembang throwback. Biasa sangat lah.. mommy dah citer panjang2 dah last year. cukup lah simpan sekali. hehehe.

One year, my most wonderfull year. Banyak rezeki kami dikirim melalui dia.. 
Kesayangan abang kael ni   


Taknak lah cerita banyak-banyak. kita throwback sikit lah gambar budak keluar perut ni. hehe. 




Super cute lah budak ni masa lahir! punya halus, 
mommy handle sebelah tangan je masa kat hospital. hehehe


masa ni umur dia sebulan lebih, temankan abang yang masa ni tengah demam panas. malam tu abang warded. Sian lah anak bujang mommy ni. Sekarang ni sihat walafiat. 💜

Harini ada celebration kat Taska. Mommy tak join. Mirzal je tolong settlekan. Dah pesan kat ticer semua untuk amik kan gambar dan video banyak2. Sebenarnya bukan untuk Hanan pon, tapi aku buat untuk kael sebab dia dah tukar sekolah next year, so nak bagi peluang kat dia je celebrate birthday adik sama-sama 💖

ok. nanti update cerita birthday bash pulak. Ntah apa lah rupa budak seketul umur setahun tu potong kek 😍

Daaaaa 💋

=================================
HANTARAN KAHWIN SKINCARE SHAKLEE
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 



















3 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari lahir Hanan Conan hihihi..
Semoga menjadi anak yang soleh ye..
Sekejap dah setahun ye wawa..
Hanan pun membesar dgn sihat dan ceria tu :)

Adam said...

Selamat hari jafi.
Tapi pendek sangat cerita ni.

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

selamat hari lahir baby conan..ehh Hanan. Semoga sihat dan diberkatiNya serta menjadi anak yg soleh buat kedua org tua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...