..::Wawa Yusoff::..: ..::Cara Mudah Keluarkan Hingus dan Kahak Anak::..

Tuesday, December 6, 2016

..::Cara Mudah Keluarkan Hingus dan Kahak Anak::..

.ASSALAMUALAIKUM.

Mula2 sekali nak cakap. Sorry kalau geli. Ahahaha.
.
Ni kesan yang best kalau tenyeh cough blend Aroma Health masa anak tengah selsema atau hidung tersumbat.

Ha kauuuu.. meleleh macam air terjun. Keluar segala yang kuning2. .

Selsema kuning/kahak gini yang tak keluar tu boleh jadi demam, jangkitan kuman segala. Cukuplah hanan kena sekali. Taknak dah 😭 Bila tengok macam ni rasa lega sangat tau. Tak perlu nak buat steam. Kaedah steam guna air panas tu pon banyak buruk dan bahaya nya.



Minggu ni, lepak rumah mak. Ada buat doa selamat sikit kat surau. Salah satu nya sempena Hanan 1yr jugak. Alhamdulillah 💖

Biasa nya kalau keluar atau pegi rumah mak atau mana-mana lah, 3 oil ni wajib bawak. Persediaan utk apa sahaja.

Yang R.C tu memang sentiasa tenyeh kat Hanan lepas mandi, cough blend bila perlu dan inner shine tu memang suka pakai kat muka sebelum apply bedak. Tapi kalau tinggal rumah 2-3 hari memang segala eo ku angkut. Hehehe.

Nak share sikit lah ni.

Masuk ni, dah 4-5 org bagi feedback anak senang lena kalau sapu cough blend 😊

Banyak faktor sebenarnye untuk anak tidur lena, salah satu nya sebab bonding mak dengan anak tu sendiri. Budak kan...bila dapat mak dia belek-belek ofcoz la dia bahagia.. kita yang dah tua ni pon kalau mak picit-picit kan badan pun seronok yang amat. Cough blend memang bau dia menenangkan, sedap je tau.. asbab jugak membantu untuk anak-anak tenang dan lena.

Berminat?
RM 25 : 10ML : ROLL-ON
Whatsapp : 0192339019


Lagi nak share pasal cough blend. Minggu lepas banyak melepek je tak sihat, banyak masa nak membelek telefon dan collect feedback 😊

Kalau bawak anak turun naik flight, tak serasi dengan perubahan cuaca tu memang senang dapat batuk, kahak dan selsema atau demam jugak.

Dalam cough blend ade 4 jenis e.o. purification, lemon, peppermint dan R.c. 4 jenis e.o ni yg membantu utk kesihatan paru-paru, antibakteria serta virus dan lain-lain fungsi.


Terbaru dari Aroma Health adalah sinus blend. Nanti kita cerita pasal manfaat Sinus Blend pulak.
Subuh Pagi sabtu haritu time anak2 lelap, rumah sejuk nyaman sunyi mommy blend oil.

🐁 cough blend : batuk, kahak, selesema, kesihatan paru2.
🐁 Sinus blend : Resdung, Alahan, Kerap bersin pagi, selsema yang teruk, gatal-gatal hidung, mata dan telinga.

Pastuuuu... nak tayang free gift...!!

Yayyyy 👏👏👏👏
.
Dah siappp! Dah siap tau. Bukan dah sampai...😜 berjaya jugak jahit pocket pouch ni sebagai free gift untuk customer yang buat pembelian oil.

Ehem 😍

Ok, lepas ni, setiap pembelian :-
🐼 1 botol e.o Young Living dapat 1 free gift oil pouch
🐼 2 blended oil by Aroma Health. akan dapat 1 free gift oil pouch
🐼 3 oil (random) akan dapat 1 pouch + free postage.

Nak dapat 2 oil pouch kena beli 4 botol dan nombor genap seterusnya. Hehehe

Kalau berminat boleh whatsapp/inbox
0192339019 : Wawa yusoff

Memacam cerita ha. All about oil. Sungguh la aku jatuh cinta sangat dengan semua e.o, ikhtiar dan usaha untuk anak-anak

💐 NEW BABY💐

💜 FOCUS BLEND
💜 CALMING BLEND

will update soon.
See ya!

posted from Bloggeroid

No comments: