..::Wawa Yusoff::..: Review : Orange Young Living

Thursday, November 3, 2016

Review : Orange Young Living

.ASSALAMUALAIKUM.

Try & error.


Mlm kelmari aku calit orange ni kat kael, mirzal & me. 
Kata nya it's help to encourages positive emotions.

Fa kata dia apply kat airis boleh buat airis cool so kita tgk kesan dia kan kael. Jangan active hormon melantun dia sudahlah. Ahahaha.

Orange ni aku beli utk buat focus blend. Eh, ha'ah. Focus blend ku dah start amik order dah. Kalau nak boleh bgtau. RM 38 je. Eh. Terus iklan. Ahahaha. Ampun.

Effect orange ni kat aku ye, memang lebih cool. Kael merengek meragam pon aku ok je tapi bau oren ni buat aku lapar. Rasa nak telan si Hanan mata kecik cam apek tu. Hehehehehe

Ok. Sambung Update sikit cerita pasal oren ni tadi 😁

Kael buat perangai biasa dia kalau ade mirzal, merengek meragam tu biasa. Budak.

TAPI....dia x merebeh drama air mata teruk2. Boleh kompromi dengan mommy. Settle lah mommy blend minyak dia tak kacau, siap settle video bagai. Dia relax je buat hal sendiri.

Pastu dia tgk tv, main sendiri. Tak lama lepas tu masuk bilik, golek2 kat katil dia, tarik selimut, tidur.

Eh, budak ni 😂 pelik ok. Selalu kalau nak tidur si kael ni kalau x menempel tak sah, nak tidur atas lengan mommy jugak. Ok, orange sesuai utk kael.
Sesuai utk menaikkan emosi2 positif.





RM 64.
Ready stock 😊

Dah pakai, tu pasal berani sembang. Hehehehe

=================================
HANTARAN KAHWIN SKINCARE SHAKLEE
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...