..::Wawa Yusoff::..: ..::Rasukan Hormon::..

Monday, November 14, 2016

..::Rasukan Hormon::..

_ASSALAMUALAIKUM_

Harini ntah ape2 ntah. Semua benda aku nak makan, order sana, order sini pi cafe beli makanan boleh tahan berat.


Pagi2 sampai office dah cari #wondercheesekl nak mintak cod. Punya teruk perangai 😂 deal punya deal td pukul 4pm dia mai hantar kat lobi office. Sampai meja terus hadap. Ya allah.. ape kena ntah aku ni.

Pukul 12 turun cafe beli nasi kerabu, nampak pulak ikan keli percik kelantan version

Ikan percik aku tak pernah makan tapi tulah, ntah kenapa semua pon nak try. Sekali hadap je semua tu habis licin.... 😜


Dapat pulak whatsapp kak su. Dia jual cookies most wanted. Memang dah lama dah aku tgk org jual cookies ni. Teringin tapi teragak2. Dah nampak depan mata terus ku order jugak 😜

Blame the hormonesssss... memang muka pon ade je naik jerawat seketul 2, Hanan almost 1yr dan selama itu jugak lah aku suci. Normal la ni untuk aku, fully breastfeed. Masa kael dulu, lepas setahun 8 bulan baru period datang. So takpayah pelik lah apesal selera aku harini macam naga. And lucky me, i'm still 40kg ✌

Ok, ngantuk. Tidur jap sementara tunggu train 💤
posted from Bloggeroid

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya badan payah naik...akk sng je naik badan tau...

AinAthirah Anuar said...

Ringannya akak :') mcm mna jaga badan? Normal kot kan period makan macm esok dah takda. hahaha

Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
theathra.blogspot.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...