..::Wawa Yusoff::..: ..::Elman : Ber'ilmu::..

Monday, November 14, 2016

..::Elman : Ber'ilmu::..

.ASSALAMUALAIKUM.

Sebenarnye nak up kat IG, tiba2 baca caption macam melampau panjangnya. 
Blog kan ajelah 😂



Ini Elman (berilmu)

Buah hati mommy yg sangat faham perihal hidup mommy ayah.

Elman ni, sangat pemalu orang nya. Sangat sangat sangat pemalu. Dia ligat, dia lasak, dia super duper active. Tp bila dia kena tunjuk kat mommy sesuatu, mula lah tersimpul2 mulutnya menahan malu.

Weekend ni, 2 hari dia ade event. Sabtu konsert, ahad pakaian beragam. Elman ade stage fright. Yg memang dari kecik pon mommy notice dah hal tu.

Motif mommy tulis panjang2 gini sebab mommy yg nervous melampau memikirkan Elman nak naik pentas. Mommy terbayang dia akan lari turun pentas atau dia menangis atas pentas 😂


Elman (berilmu)
Mommy tak mintak banyak2 dari elman, x mintak yang hebat2 dari elman. Cukup lah elman berjaya dunia dan akhirat. Berjaya yg bagaimana, elman sendiri yg tentukan. Doa mommy, moga kejayaan elman adalah kejayaan yg baik2 😘

Love, mommy ❤
posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...