..::Wawa Yusoff::..: ..::Cough blend by Aroma Health : berkesan untuk batuk dan Kahak::..

Thursday, November 17, 2016

..::Cough blend by Aroma Health : berkesan untuk batuk dan Kahak::..

.ASSALAMUALAIKUM.

Cough Blend dari Aroma Health yang mana reader memang tau dah kot oil yang aku sendiri blend untuk anak-anak ni. yang pada asalnya memang buat untuk anak-anak je lepas tu terus jual sebab memang niat nak bagi semua anak-anak pon sihat sama-sama. terutama anak-anak yang pernah warded sebab asthma, batuk, kahak dan apa sahaja yang lebih kurang. ha, gitu.

Apa dia Cough Blend ni? ok, dah nama pon cough kan? memang for sure lah untuk batuk. Dalam cough blend ni ada 4 essential oil yang di gunakan, dibancuh bersma carrier oil. untuk cough blend ni aku bancuh guna Grape Seed oil. Yang sangat mudah serap dan tiada bau. dan yang paling penting, ORGANIK. tiada bahan kimia. Sebab fokus aku adalah selamat untuk anak-anak, termasuk newborn baby.


R.C : Lemon : Peppermint : Purification
 4 jenis minyak ni yang memang setiap satu nya mempunyai fungsi tertentu

Secara ringkas nya :

R.C : untuk kesihatan paru-paru
Lemon : Boost-up immune system
Peppermint : Sakit tekak & Batuk
Purification : Anti-Virus dan Bakteria

Memang boleh, beli single bottle e.o, tapi penggunaan satu jenis minyak dan 4 jenis minyak sekaligus of coz lah kesan dia memang tak sama, dan kalau nak beli 4 jenis minyak tu serentak dan blend sendiri pon boleh, tapi jangan complain lah bab harga. hehehe. Best thing comes in a small package. gitewwww :p

Semua orang nak yang terbaik untuk anak-anak tapi tak semua orang mampu untuk sediakan yang terbaik itu, jadi, seronok untuk aku tolong orang dapatkan yang terbaik untuk anak-anak dengan harga yang mampu di bayar

RM 25 : Roll-On : 10 ml


ok, ni aku share lagi testimoni. antara customer dan pengguna ter'awal cough blend dari Aroma Health. nanti aku share lagi ye, ade lagi testimoni. Tengah edit kemas-kemas. hehe




Kita kan, tengok anak-anak kawan kita sakit, kita pon sedih lagi-lagi kalau sampai warded, neb.. alahaiii... syahdu. Tapi bila terima feedback camni. macam nak lompat bintang tau!! Serious happy. Tersangat happy!!!

Memang masa mula-mula niat nak buat Cough Blend ni tak mintak banyak, memang mintak anak-anak semua serasi dan sihat walafiat. Alhamdulillah allah perkenankan. Cough blend ni asbab je dan ikhtiar. Allah juga lah yang kirimkan kesembuhan itu.

Moga semua anak-anak sentiasa sihat walafiat.

=================================
HANTARAN KAHWIN SKINCARE SHAKLEE
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

2 comments:

Adam said...

Saya dah bookmark page ni.

Ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu said...

i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.