..::Wawa Yusoff::..: ..::Testimoni Cough Blend by Aroma Health::..

Wednesday, October 12, 2016

..::Testimoni Cough Blend by Aroma Health::..

.Assalamualaikum.

Siapa yang masih ingat pasal minyak untuk batuk dan Kahak? [LINK]

Alhamdulillah, sekejap je Sold Minyak yang aku sendiri blend. 

Dan dengan itu upline pesan untuk Buat label dan branding. maka terhasil lah..
.
.
.
.
.
.
.

Alhamdulillah, officially sticker dah tempah. dah boleh pickup dah pon harini. so lepas ni customer yang beli cough blend botol akan comey ade stiker jambu ni. hehe

In shaa Allah lepas ni aku akan buat Sinus Blend untuk Resdung, untuk orang yang kerap bersin, gatal -gatal hidung dan apa sahaja yang berkenaan dengan sinus.

Kemudian aku nak buat Focus Blend. Khas untuk anak-anak. supaya mudah fokus. Fokus kat sini bukan untuk belajar je tau, Fokus untuk apa sahaja. Macam kael kan baru 4 tahun++ dan dia ni pesen budak sambil lewa segala. pegang barang boleh terlepas, cakap dengan dia masuk  kiri keluar kanan. sebutir pun tak singgah. pengsan mommy. 

Apa yang aku buat ni memang aku utamakan untuk anak - anak. 

Aku tengah kumpul testimoni Cough Blend ni meh aku share satu dengan korang. Super Excited tau bila customer bagi feedback kat kita tanpa diminta-minta dan lagi excited bila anak dia pon getting better. tak banyak yang aku nak. Aku nak anak-anak customer sihat je., Ku pahammmmm sangat susah hati mak-mak ni bila anak2 kurang sihat


Buat masa ni botol dah habis. Weekend ni kalau berkesempatan aku pi beli jugak botol dan blend fresh2 untuk korang. hehe. Sticker pon dah siap, makin sexy la botol blended oil mommy ni. hehehe.

Tak mintak banyak. Moga urusan aku untuk tolong korang dipermudahkan. alhamdulillah, shaklee dan Young Living seiring rezeki nya

Untuk Anak-anak setahun keatas yang berkahak aku recommend sangat untuk korang bagi diorang makan OMEGA GUARD. konsisten. memang senang je kahak cair, dan kalau bernasib baik anak memang akan batuk dan terbelahak kahak hijau. Bulan ni ade Promo Omega Guard. Kalau nak beli shaklee dengan aku pon boleh. whatsapp je. Aku layan molek2. hehehe

=================================
OMEGA GUARD SHAKLEE
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...