..::Wawa Yusoff::..: ..::Minyak untuk Batuk dan kahak::..

Wednesday, October 5, 2016

..::Minyak untuk Batuk dan kahak::..

.ASSALAMUALAIKUM.


Untuk mommy yang macam aku ni, yang anak struggle dengan masalah kesihatan, yang warded banyak kali masa kecik. pastu 2nd baby pon seawal umur 6 bulan dah masuk wad masalah kahak dan jangkitan saluran pernafasan. Jujur aku cakap memang aku trauma. dan pada aku semua yang melibatkan produk yang membantu dalam masalah kesihatan anak dah jadi MURAH kat mata aku. Sebab ape? Sebab SIHAT ITU MAHAL HARGANYA. dan bila tengok anak-anak aku sihat walafiat macam sekarang ni PRICELESS.



Aku invest kat shaklee dan Young Living. Dan memandangkan Hanan ni baru 10bulan jadi tak melayakkan diri dia untuk ambil supplemen secara hard-core. even dia menyusu dengan aku bukan 100% dan sepenuhnya dapat kat dia. Jadi, aku ikhtiar dengan essential oil. iaitu minyak yang aku sapu directly kat tempat tertentu untuk fungsi yang tertentu.


Essential oil, sama je macam supplimen. Beza nya, supplimen kita makan, pegi kat perut dan meresap ke darah dan beri kesan yang sepatutnya. Oil pula kita terus sapu kat tempat serta point2 tertentu, meresap ke kulit, ke darah dan beri kesan yang ummmphh!!

4 bulan aku dengan Young Living Essential Oil ni dan aku sangat berpuas hati. Suka untuk aku kongsikan dengan korang. Ye, aku faham. setiap single oil ni harga dia puluh2 hingga ratus2. Dan tak semua orang mampu. Tapi aku tetap nak korang cuba minyak ni. MESTI cuba sebab aku dah guna kat anak2 memang puas hati! Kalau hingus hijau tu meleleh2 keluar, kahak pon senang nak cair keluar ikut najis.

RM 25 : 10ML

Minyak ni aku blend sendiri. Special untuk korang yang nak cuba tapi berkira2 harganya, Aku blend 4 jenis minyak ni tau. Bukan satu minyak je yang aku guna. Aku buat untuk korang kalau berminat boleh whatsaap aku terus. nanti aku ajar cara nak apply kat anak. Aku blend dalam botol roll-on. so sangat senang nak apply kat anak. Calit2 je atas badan.

Setiap satu minyak tu ade fungsi yang tersendiri. Boleh google kalau nak tau lebih. Siapa yang nak beli R.C sahaja iaitu minyak yang aku memang guna tanpa blend dengan lain2 e.o untuk Hanan [LINK] aku ade ready stock. RM 61 je. dan jugak lip balm yang best gile tu! Rm 25. kalau pakai lipbalm ni rasa macam sapu mentos cair kat bibir. mint2 je. sexy rasa bibir, hehehehe


=================================
Shaklee untuk Zika Virus
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

3 comments:

cik chinta said...

betol2. bile anak sakit. rs x berkira dah nak beli ubat2. pelik klo ada ibu bapa berkire btl nk beli ubat.

mrs adam said...

mcm best je produk YL tu,dia mcm aromaterapi ek

CikNaa said...

comel pulak nengok botol nya mcm2 kaler.. wawa, part sihat itu mahal harganya tu mmg ciknaa setuju! takde nilai kan kesihatan anak2 ni..