..::Wawa Yusoff::..: ..::Manfaat Cough Blend dari Aroma Health::..

Friday, October 14, 2016

..::Manfaat Cough Blend dari Aroma Health::..

.Assalamualaikum.


Semalam aku cuti. Bawak mak pi sepital.Nothing serious. cuma checkup biasa je. Settle je kat hospital membawak dia shopping pulak. pastu drop kat rumah teruussss pi beli bottle untuk blend oil. Pending order banyak dah. ingat nye weekend baru nak pi beli. tapi dah whatsapp ade je yang bertanya semalam jugak curi2 masa pegi beli botol. TQ untuk korang yang order dan bagi feedback. muahciked! :)


50 botol aku dah beli. Dah ready untuk buat order korang dan amik order baru. Whatsapp tau. kadang kalau korang komen kat sini berhari2 korang tanya baru aku dapat baca. nak tau lebih boleh follow 

INSTAGRAM
@wawayusoff_shakleesungaibuloh



Kalini Cough Blend aku dah ade baju sexy jambu kaler purple lagi ha. 
Sendiri design, sendiri pi tempah, sendiri pi pikap. JIMAT BANYAK.

Ok, aku share lah ye manfaat Cough Blend yang aku sendiri guna, aku sendiri blend dan aku sendiri jual. Aku nak semua anak2 pon sihat. Aku cuma nak tolong je.

Cough Blend dari Aroma Health selamat digunakan oleh semua termasuk newborn baby. .

Bahan yang digunakan adalah organic dan semulajadi. Bebas paraben dan bahan kimia merbahaya.

MANFAAT COUGH BLEND
Cough Blend dari Aroma Health selamat digunakan oleh semua termasuk newborn baby
Bahan yang digunakan adalah organic dan semulajadi. 
Bebas paraben dan bahan kimia merbahaya.

Oil yg sgt selamat utk bayi dari New Born
 Membantu cepat kurangkan selsema dan blocking nose
 Bantu kurangkan batuk dan kahak serta keluarkan kahak anak
 Membantu kurangkan suhu panas badan anak
 Bantu dalam masalah anak2 yg hidapi Asthma
 Tidak Panas pada bayi 
 Highly recommended untuk masalah bronchitis
 Kegunaan harian sebagai perlindungan dari jangkitan
 Sesuai digunakan untuk jangkitan/alahan pada kulit

RM 25. 10ml.
Roll-on


Ini pulak diffuser. yang aku guna kan untuk diffuse E.O young living.
Kegemaran aku kalau nak diffuse e.o lavender untuk bagi anak senang tidur dan lena. even aku sendiri dapat deep sleep. untuk orang yang susah tidur malam atau tidur tak lena, diffuse lavender ni ha. sekejapan lelap! kalau tgh stress, drop sikit stress away. bau bilik nyamannnnn.

Diffuser ni haritu aku ade bukan kutu. Sekali Jalan 2 group.
Rm 70 x 5 player.

kalau korang nak join group kutu boleh whatsapp aku terus.
Cukup 5 je kita jalan.
Setiap pembelian Diffuser akan dapat Free 2 e.o
Lemon dan Lavender.

Kalau nak beli cash pon bolehhhhh. Nanti aku buat entry khas pasal Diffuser young Living ni. Serious lah best weyyyy. Tak tipu. memang best. Anak2 pon tidur lena.

=================================
OMEGA GUARD SHAKLEE
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

No comments: