..::Wawa Yusoff::..: Young Living Essential Oil, untuk Anak-anak

Wednesday, September 7, 2016

Young Living Essential Oil, untuk Anak-anak

.Assalamualaikum.


Mommy yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna Mommy mampu
Ya Mommy mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
 

Yes, untuk mereka. I'm freaking obsessed with my kiddos.
Apa sahaja yang boleh membantu dalam kesihatan diorang,
mommy usahakan!!

Kenapa Young Living? 

Sebab aku pernah try R.C [LINK]. seketul minyak yang size 5ml sahaja yang banyak beri impak kesihatan yang lebih baik untuk anak-anak aku. Dan mirzal pon mengaku akan ke'best'an minyak R.C.

Last weekend shina datang umah MIL tolong hantarkan PSK ni. Malam tu jugak aku diffuse lavender. Ho maiiiii..... Bahagia duduk dalam bilik. ahahaha. Aku, Hanan, Mirzal dengan Kael. memasing baru pukul 9.pm++ dah berlonggok dalam bilik layan lavender ni. memang relax jerrr.. Hanan lena, Kael dengan Mirzal golek2 dalam keadaan bertenang. I is suka, kalau tak, kael tu pukul 12 am belum tentu nak masuk bilik.

Kami membesarkan kael yang struggle dengan kesihatan dia dari kecik, dan Hanan yang kami nampak potensi juga dengan gangguan kesihatan macam kael. So, to PREVENT, aku usahakan apa sahaja yang membantu dalam kesihatan yang lebih baik. Dan uniknya pelaburan aku kali ni, bukan sahaja untuk mereka tetapi untuk satu keluarga juga yang dapat konsgi sama2 kebaikannya.


Tengok apa yang aku dapat untuk PSK. Dan fav aku of coz R.C. Dan untuk diffuse aku suka Lavender + stress away. Memang Stress boleh Away! Lena wey tidur. Deep sleep lah orang kata. bukan aku je, Hanan pon lena. kael pon tidur tak meresah. kalau tak asik lah mengigau. Yang lagi bahagia masuk hari kedua diffuse lavender + stress away, mirzal pon dpaat deep sleep. takde mengigau bukan2. Kalau tak, pepagi subuh tekejut bunyi alarm bangkit terus dia panggil aku cikgu. Dah kenapa yang?? Jangan nak sesuatu sangat ye! Ahahahaha!!


Hanan happy ha nyelongkar minyak2 dia. 
Untuk Hanan, memang R.C mommy lebih kan kat dia dan untuk kael pulak macam2 blend mommy nak buat. Sinus blend dan Cough Blend memang keutamaan untuk kael. pastu nanti mommy nak beli cedarwood & orange untuk buat Focus Blend pulak. So far mommy usahakan untuk anak-anak dulu


Untuk belian single oil memang mahal, so untuk sesiapa yang nak cuba untuk anak-anak, aku suggest beli blended oil dulu. Jimat. RM 30 pon boleh dapat utk 10ml (size botol perfume roll-on) nanti lah aku cuba blend banyak sikit untuk cough blend. special  untuk anak-anak yang batuk dan sinus blend yang sesuai untuk anak-anak selesema. 2 blended oil ni juga sesuai untuk anak-anak yang ade masalah gangguan pernafasan dan paru2.

Aku tau, semua orang pon nak yang terbaik untuk anak-anak tapi tak semua orang mampu untuk sediakan yang "terbaik itu". So, kita share sama-sama eh. Mana tau dengan jual blended oil kat korang dapat pahala aku bantu anak korang sama-sama sihat.

Oh ye, pembelian PSK tu menjadikan aku membership rasmi Young Living. So sesiapa berminat atau nak tanya ape-ape boleh whatsapp je aku. Banyak kebaikan minyak young living ni. untuk membantu dalam lain-lain masalah pon ade. termasuk lah masalah atas katil. ha. tu tak leh citer lelebih. cakap gini pun ku dah segan :D


=================================
KENALI ESP SEMPENA PROMO SEPTEMBER
Boleh layari entry ini ----->[LINK]
=================================

"Modern Solution to Modern Problem"
..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...