..::Wawa Yusoff::..: ..::Takde air boleh mengundang STRESS::..

Thursday, August 25, 2016

..::Takde air boleh mengundang STRESS::..

Semalam yg kusut aku kusut. bangun pagi je pili air setitik x keluar. pepagi dah spoil. Malas lah nak sembang panjang pasal pagi semalam. yang pasti aku mandi kat opis. sampai opis pon lambat. arghhhhh!


one thing yg aku kusut, Mirzal oustation sampai jumaat. petang semalam sampai umah ade notis kata pam blok kami rosak. Dorang estimate sampai pukul 8 malam. Dah pukul 9 still xde air lagi. aku dengan tak makan nye, yang si Hanan time xde air ni lah dia nak memerot 2,3 kali. Grrrrr 😡

I is kenot tahan. Tetibe rasa stress yang amat. Teringat kan Shina bagi Stress away YL. Laju2 pi inhale. calit sikit kat hidung bagi tenang jiwa. ok. kita pack baju laju2 cabut pi rumah mak. berbondot bondot segala beg dengan anak 2 mengangkut keluar masuk lif ke kereta.

Sampai rumah mak laju2 pi mandi. makan mcm org kebulur melampau. kael pon melantak nasik dah pukul 10.30pm. Lapau! Dah kalut2 gitu kael pon tutup pintu, dah di patahkan nye pulak kunci pintu umah mak aku pulak. arrghhh 😵😵



Harini, kael aku hantar pi sekolah. Hanan aku tinggal kat mak. Malas aku nak dengar dia jerit dok dalam carseat lama2. FYI, jarak umah aku dgn umah mak dalam 30min jugak. Tu gambar pagi tadi masa 2,2 kena kejut bangun tidur. Kael ok je pegi sekolah. Hanan pon elok melena mak hantar gambar tadi.

Sampai opis inhale lagi sekali Stress Away bagi relax. Pastu macam x tau nak mula dari mana kat office ni, tetibe pegi Bank tukar kad. bengong ni.



ok lah. bye. ok dah kot jiwa ni. Anak2 pon elok ok. TQ kat mak banyak2. Always jadi penyelamat. Kunci tu nanti lah wa ganti ye mak. hehehehe
posted from Bloggeroid

1 comment:

Azwar Syuhada said...

Susahnya bila takde air dekat rumah, semua kerja jadi terbantut. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...