..::Wawa Yusoff::..: ..::Kembali Bekerja::..

Monday, June 27, 2016

..::Kembali Bekerja::..

Selepas 3 minggu.




Tau kan 8 hari je memang aku kat hospital. Hanan warded. Lepas tu aku sambung cuti separuh gaji 2 minggu (10hari bekerja). Berbaloi ok. berbaloi! Aku sambung cuti sebab nak pastikan Hanan betul2 sihat sebelum aku hantar dia ke taska semula. Alhamdulillah Hanan memang dah sihat banyak dan tindakan aku tak salah langsung cuti panjang jaga dia

Masa cuti tu aku dapat tengok perkembangan kesihatan Hanan sedikit demi sedikit. Selera makan yang semakin baik dan kebolehan lain. Sejak dia sihat, tiba-tiba je banyak ilmu yang dia dapat. hehe. selera makan dia boleh tahan. Dari badan pipi halus nipis harini dah jadi tebal dah. pipi dia dah nampak isi nya.

Dan seperti biasa masuk kerja harini, memang seperti yang aku jangka. Banyak cerita di telinga. ku pekak kan aje. berbaloi ke nak amik pot benda2 silly macam tu? Not to me. kalau orang bergembira bertepuk tangan mengata, sikit pun tak datang kudis. Aku nak tau jugak lah kot mengata orang ni boleh buat kaya. aku tengok sama je. hehehe. So, dia tak untung, aku tak rugi.



Harini datang office kutip kuih raya. heee. kuih wajib order sejak aku masuk office KL ni. sedap, gebu, cukup segala rasa. Tart nenas. Duit raya dah settle abg syam aku tolong tukarkan. Baju raya aku agak mengecewakan. dari malas nak shopping raya gamaknye kena meredah mall mencari baju.

ok. nak drive. Rindu kids! Byeeeee ❤
posted from Bloggeroid

No comments: