..::Wawa Yusoff::..: ..::RinduQoqo & Produk hilangkan Sunburn yang berkesan::..

Saturday, May 21, 2016

..::RinduQoqo & Produk hilangkan Sunburn yang berkesan::..

Malam korang.... (",)

Bersiaran secara solo memandangkan yang dalam rumah ni semua dah lelap. maka, dengan tenang bertemankan RiduQoqo secawan beserta daging burger. kemain nama RinduQoqo. Hehehehe. 

Nama dia memang gitu lah. Produk keluaran AnaEdar. Sedap tau. Akak aku ade jual. dah 2 tong aku beli. Murah je. Rm 27. Kalau bancuh ni tak payah letak gula dah sebab dia ada daun Stevia. sedap. Manis2 pahit gitu rasa nya...


Try la korang.. sedap!

Contact akak aku tau. 
Maria : 019-2374546
FB : Formulasi makanan Sunnah dan Herba Terpilih

Kadang kan, bila dah lama tak update blog, skill merepek tu kelaut tau. Ewah, merepek pun ade skill.. haha. gitu lah kekdah nya kalau blogging ni. Certain orang jadikan blogging sumber pendapatan, ada jugak yang update blog sebab nak asah skill menulis, dan ada jugak pesen update blog hidup segan mati tak mahu seperti yang menulis ni lah.

Dulu, masa guna blogspot UV aku kemain melambung. pantang update sikit je maka menggila lah naik nya. RM pun boleh tahan masyuuuuk. Komen pun panjang berjela. Sejak aku pakai domain ni nak dekat 3 tahun, nah kau! sendu! kahkahkah! Kat mana silap nya ntah. Abaikan. Malas nak pikir teruk2. Blog aku ni pon paling tinggi rating nya cara-cara penutupan akaun Astro tu [LINK]. Oklah kan, sekurang-kurang nya berfungsi jugak aku kat alam maya ni. LOL.

Aku rasa aku nak update cara-cara hilangkan sunburn muka pulak. Boleh?? hehehehe. Aku dan ketandusan kulit memang dah jadi kawan baik sejak sekolah, memang tak pernah lawa pon. Kulit aku jenis senang sangat burn kalau berjemur. Orang lain kulit tak ape2 aku dah macam ayam panggang! makan  bulan tau nak hilang. Tapi itu dulu lahhhh,...dulu... hehehehe, sekarang ni dah pandai dah jaga muka sikit2. jaga muka = jaga laki. gitu kekdah yang digunapakai. ahahahaha.

[Klik gambar untuk lebih jelas]

Sebenarnya aku nak buat entry ni untuk blog shaklee aku [LINK]. Tapi dah alang2 tu mesti korang nak tau jugak kan cara lain untuk hilangkan sunburn selain dari bleach muka! Atau lebih mesra orang sebut kaedah penglupasan kulit. Please, say NO untuk kaedah penglupasan.

Ye, aku tau korang nak cepat lawa. Tapi pliss fikir panjang lah.... kesan dari produk penglupasan tu kulit korang akan menipis tau. bahaya. Takpelah tak cantik pun, Janji sihat. Gitewww :p

Aku merawat dari dalam, repair kulit dari dalam lebih elok kesan nya berbanding repair dari luar, Gambar tu gambar jujur tau. Memang both picture pon takde secalit makeup, dan untuk dapat kesan cepat memang aku amik megadose. 

Eh, panjang pulak cerita. Ok, nak belek blog shaklee pulak yawwww :)

**********************************************************

"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

No comments: