..::Wawa Yusoff::..: ..::Baju Melayu Dewasa & Baby::..

Friday, May 27, 2016

..::Baju Melayu Dewasa & Baby::..


Tahun ni persiapan raya aku sangat awal. Hehehehe. Mine, dah settle! Anak2 dah 70%. Mirzal 50% (kottt) baju2 alhamdulillah semua dah settle. Tinggal kasut and accessories. Dan jugak baju Melayu Mirzal dan Kael. Pagi tadi aku tengok baju melalyu Kak Mimy Hamid [LINK] jual. 


Alahai, berkenan sungguh. murah pulak tu. Dah usul kat Mirzal tak tau lah dia mau ke tidak. Aku kalau boleh mau kan aje. Pasal malas nak ke Jakel bulan2 puasa ni. I is letih!

Tahun ni raya biasa - biasa je. kahhhh! Jangan percaya. aku ni tiap tahun pun kata biasa last2 jadi luar biasa jugak. perbelanjaan melampau. haha. itu biasa. Alaaa...bukan untuk diri sendiri pon. selalu yang berlebih2 pon baju bebudak tu lah. Lelagi tahun ni 1st raya untuk baby Hanan. Baju melayu dia je aku dah beli 2 pasang... adoiii.. eksaited melampau mommy ni ha :D 



Baju Raya Hanan aku beli kat Amal [LINK] Kain memang super comfort..! untuk baby memang sesuai sangat! dan murah, service laju! Semalam dia update tracking number, harini dah sampai. Suka..! Ada macam - macam lagi yang amal jual untuk babies. Jenguk ok!

Sesambil tu jangan lupa persiapkan diri korang untuk menyambut Ramadhan. Niat kan diri dan hati untuk buat amal ibadah berganda-ganda dari biasa. Sama - Sama kita rebut dan tanamkan sifat TAMAK PAHALA. Tak salah siapkan jugak supplimen sebagai energy booster. Badan sihat dapat lah kita lakukan amal ibadat dengan sempurna. In shaa Allah.

Berminat dengan Set Ramadhan Shaklee?


Boleh terus baca dengan lebih lanjut disini ---> [LINK]


***********************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

No comments: