..::Wawa Yusoff::..: ..:: Persiapan Baby : @bedungbarutBaby::..

Wednesday, April 13, 2016

..:: Persiapan Baby : @bedungbarutBaby::..

Assalamualaikum


Bedung & Barut. 
Aku rasa 2 benda ni memang penting sesangat lah dalam BARANG WAJIB ADA kalau nak sambut baby baru. tak kesah lah baby no.1, 2 atau 10.(kemain ko sampai sepuloh baby) 2 benda ni mesti ada!

Kalau nak beli 2 benda ni mesti belek betul2 kain nya, jangan pakai beli je. salah beli kain tebal, menggelupur anak weyyy. siap pakej ruam sekali nanti. cuaca malaysia sekarang tak menentu. so pilih kain elok2. kalau takde masa nak ke kedai membelek dan memilih kain, meh sini aku nak kasitau macam mana dan kat mana nak beli bedung dan barut baby yang comel, kain elok, warna-warni dan gerenti puas hati!!


Banyak lagi design bedung. Selain yang dua aku tempek ni. 
Tempek sebab aku kenan corak dia. hehehehe

11870711_678008698965223_935016438588598092_n
11390197_650472461718847_3089659508322612766_n

Murah2 je korang harganya.... cute2!

Antara Pilihan Barut Baby :-



851316995_26471_9392591588785324347
photo242395387568171622

Kalau tak kenan yang corak2, diorang ade jugak yang plain warna putih suci murni. hehehehe. Tapi yang pasti kain memang sesuai untuk kulit baby.

photo_2015-10-01_18-36-14

Barut dari diorang ni semua ade size tau. Masa pregnant kan boleh estimate berat baby jadi boleh la aagak2 size mana yang sesuai untuk baby korang. Jadi, tidak lah baby bam2 barut tak boleh nak ikat. hehehehee. comel pulak rupa gitu aku dok bayang kan nih :p

Terdapat lebih daripada 100 corak & warna menarik yang berubah-ubah dari semasa ke semasa. 
Design dipilih secara rawak (mengikut kategori jantina).


Selain bedung dan barut, Diorang ni jugak ade jual mandian herba untuk wanita bersalin. Comforter untuk baby dan yang terbaru, SELUAR BERSALIN mama pride.

INSTAGRAM

FACEBOOK

WEBSITE

Haaaa.. jangan nak tersengeh sangat lah. 
Memang comey2 dan banyak pilihan kannn... :)

BedungBarutBaby juga ade sediakan pakej2 ikut keperluan dan kemampuan korang nak yang mana.
Lebih jimat..!

WHATSAPP
Shasha : 017-3825182

Korang boleh contact Shasha Azmar kalau nak info lebih. Sha boleh guide korang elok2 macam mana nak beli barut dan bedung yang sesuai dengan baby. Nak tanya pasal lain2 produk pon boleh. Tapi makesure produk yang dia jual jela. Korang jangan lah tanya soalan yang bukan2 pulak :D


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...