..::Wawa Yusoff::..: ..::Hanan : 4 Bulan::..

Monday, April 4, 2016

..::Hanan : 4 Bulan::..



Harini, diam x diam dah 4 bulan dak dobot mommy ni. kejap je rasa nya. lagi 2 bulan mommy dah boleh start solid food untuk dia.

Hanan Mukhriz budak yang senang. Sama mcm kael. Derang ni jenis x bangun malam. Aku pulak jenis tidur lewat ngesahkan rumah dulu. So mcm Hanan ni sebelum aku tidur dalam jam 12-1 pagi aku akan kejutkan dia untuk minum dulu. nanti aku pun terlelap sekali. hehehe. Lepas pada tu pukul 5-6 pagi baru dia bgn untuk minum lagi dan bangun terus untuk pergi taska.



Aku masih susu kan Hanan sepenuhnya. Alhamdulillah sekarang ni hari2 balik kerja mesti bawak 20oz atau lebih untuk kesayangan. Aku masih amalkan Set Menyusu Shaklee. Complete set tau. Dan aku rasa itu adalah pelaburan yang paling berbaloi untuk aku sejak menyusukan Mikhael sampai lah Mukhriz. Abaikan soal harga. sebagai mak aku nak yang terbaik untuk dia. Nak suruh aku makan segala jenis sayur, buah hari2 mmg aku failed. Kadang tu aku bedal jajan je. lagi lah tak baik. so vitamin lah yang aku telan sebagai zat dan khasiat untuk diri sendiri dan jugak Hanan Mukhriz.

Ok. mirzal dah sampai. Vroommm ✌

No comments: