..::Wawa Yusoff::..: ..:: Review : 3D/4D Scan. Klinik Perdana Sungai Buloh::..

Friday, September 4, 2015

..:: Review : 3D/4D Scan. Klinik Perdana Sungai Buloh::..

Assalamualaikum

hehehehehehe.

Tesengeh2 dari tadi ni. eh. bukan dari tadi. dari hari isnin. Bukan ape, excited pasal nak scan baby untuk 4D. kali ni kami lambat sikit tau gender tu pasal nervous melampau nak tau. masa kael dulu awal2 dah dapat tau. hehehehe

Masa kael buat kat Kolej Vision Kelana Jaya [LINK]
untuk adik kami buat kat Kinik Perdana Sg.Buloh sebab aku try call Kolej Vision tak dapat2. Fedap :p

Seelok nya nak buat scan 3D/4D ni antara 24w - 30w.
Ok, meh nak review sikit pasal klinik dan sepanjang kitorang kat sana.

Ape2 mesti call dulu untuk tetapkan appoiment
03-61410930

Scan dibuat sendiri oleh Doc. Rozaida. Best doc ni. mesra. dan rajin melayan patient. rajin layan baby dalam perut jugak. tak boring :)

Doctor akan buat scan 2D dulu untuk ukur semua la dan tengok keadaan baby. ukur air ketuban dan lain-lain. Lepas pada tu baru dia akan convert 4D scan. dia akan amik angle yg paling cantik untuk kita tengok. Lama jugak la proses nya dalam 30minit - 1 jam. Macam aku tadi baby bagi kerjasama so cepat jugak settle. dalam 30minit

Tembam sikit dari si abang masa scan dulu. tidak berapa malu macam abang. sangat active masa di scan :)

Selesai tu kita akan dibekalkan sekeping CD yang ade video dan gambar2 masa scan. dapat jugak sekeping printed pic 2D scan dan sekeping printed picture 4D scan. Sebaik-baiknya bawak lah buku pink korang tu, Senang doctor nak note ape2 dalam buku.

Price : Rm 145

Balik tu dapat free gift lagi.


Overall ape yang boleh aku akatakan, sangat puas hati buat scan 4D kat sini. Dan Highly recommended. untuk sesiapa yang belum tahu klinik ni kat belakang Econsave sg.buloh ye. 

Sebelum tu buat teka teki.. Ramai komen gegirl... hello kitty, hehehehe. Kenapa?? Sebab anak aku yang sulung boy ek?? hehehehehe



Alhamdulillah... doa diperkenan seperti mana yang aku hajati untuk anak kedua ni :)

|
|
|
|
|
|
|
|
V

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...