..::Wawa Yusoff::..: ..::Serba Salah dan Rasa Bersalah::..

Thursday, July 2, 2015

..::Serba Salah dan Rasa Bersalah::..

ASSALAMUALAIKUM

Mirzal ajak buka luar harini, sempena anniversary.. dah 15 ramadhan harini baru ade peluang nak buka luar sama2. haritu dia buka dengan officemate kat SACC. aku tak ikut sbb sickness yang tak dapat dibantu. So, harini sempena hari istimewa (konon) dia nak bawak aku western buffet.

Tak tau nak eksaited ke nak tolak ke nak terima dengan penuh kekesalan ke mcm mana ni... Sickness aku ni korang pepaham lah.. bila malam menjelama mulalah mcm2 rasa ade. perut begelodak mcm ade kupu2, badan otamatik jadi sakit2. Tp takkan lah aku nak pentingkan diri sangat sampai tolak pelawaan dia. mungkin jugak dia yang teringin nak makan western buffet tu. nak makan steak katanya...



Aku bukan ape, risau menyusahkan dia, memang restaurant tak jauh mana, dekat je dengan rumah aku dan lagi dekat dengan rumah mak aku.. cuma aku takut keadaan aku kat kedai tu bakal mengaibkan dia.. muahahaha. dan jugak membazir. yela.. makan buffet, bayar harga buffet tapi perut aku ni cuma mampu telan anggaran seketul roti john dan 2 cawan air. lebih daripada tu confirm membuak balik.. tak ke membazir bayar harga buffet makan utk 2% dari hidangan..

Takpelah... sebelum nak pegi ni kita tawakkaltualallah bebanyak.. seram mcm nak pegi jawab exam :p
ok, nak siap2 mandi, kemudian ke restoran utk berbuka puasa. nanti balik aku update lagi:)

oh ye, kitorang nak pi makan kat Steak @ Sempang, Sg. Buloh. nanti aku review ye :)


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments: