..::Wawa Yusoff::..: ..::Melepas Rasa : Raya 2015::..

Tuesday, July 14, 2015

..::Melepas Rasa : Raya 2015::..

Assalamualaikum

Takde nak cerita apepon... ahak! aku kat opis lagi ni ha... Planning dah cantik amik cuti khamis dengan isnin, eksaited nak buat persiapan raya kat rumah mak. nak standby untuk baraan malam raya, nak kemas la ape2 yg patut. tapi last2 terpaksa cancel dan cuti pada selasa rabu je. *nangis tepi pintu*


aku kena replace orang.. ingat tak officemate yang pernah aku cerita pregnanat sama2 dengan aku tu? yang mabuk teruk lagi dari aku tu [LINK] dia miscarriage at 11 weeks of pregnancy.. sickness yang terlalu teruk masa mengandung juga boleh memberi risiko kepada bayi. Akak ni dah discharge dari hospital lepas sickness dia getting better. dah boleh makan sikit2, dah boleh lah ade kat office. next checkup nya doc nak check baby survive ke tidak dalam keadaan yang sickness teruk tu, so doctor tengok heartbeat baby dah takde...



Dan disebabkan dia kena buat D & C so automatiklah MC 2 minggu maka sehingga hari raya lah dia bercuti... yang mana perancangan asalnya dia yang standby pada hari khamis dan aku cuti... Takpelah... dia pon tak mintak jadi kan.. dia pon taknak susahkan orang lain.. Allah lebih tahu..

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...