..::Wawa Yusoff::..: ..::Asalnya nak update cerita raya::..

Tuesday, July 28, 2015

..::Asalnya nak update cerita raya::..

Assalamualaikum

Memang selalu gini.. lain yang aku nak update lain yang aku buat..
aku ngantuk gegile kat opis harini. hadap blog pulak kusam semacam je nengok cerita puasa x beralih2 dari tempatnya. kahkahkah.

Gasaklah, korang hadaplah blog pelangi aku ni ha. otak tidak berada pada tempatnya ketika menggodek blog :p

alang2, dah update meh ler kite tepek sekeping gambar raya yang ala kadar.


baju ni aku beli dari mak rafif last year pasal dia jahit terkecik. so rezeki aku lah dapat beli baju cantek murah2. hehehe. dah pakai bawak pegi dinner bagai.. tapi kan aku ckp haritu aku x beli baju raya sangat, so repeat jela baju mana yang masih muat. muahahah. 5month preggy masih fit in dalam dress ni. I is suka sangat! :)

Cerita official raya nanti lah aku update bebetul ek. gambar yilek :p
**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments: