..::Wawa Yusoff::..: ..::Anak Pertama rapat dengan ayah : Baru ku faham rasa itu::..

Wednesday, June 17, 2015

..::Anak Pertama rapat dengan ayah : Baru ku faham rasa itu::..

ASSALAMUALAIKUM


Cheeky boy yg terlalu mommy rindukan yg teramat sangat.... Since mommy dapat morning sicknes yg teruk semua yg berkaitan elman mikhael memang mirzal yang uruskan... Dari soal makan, tido, mandi dan segala perihal dalam toilet mirzal yang amik alih.. At first, memang lega sangatlah mirzal banyak membantu dan kael pon memang bagi kerjasama baik.. Dia memang serasi dengan ayah dia dan xde masalah untuk ape2 pon.. Xde lah harap mommy je....

Tapi kan............ Nah! Sekarang ni celik mata je terus sebut nama ayah, tejaga dari tidur je cari ayah, nak turun katil pon nak ayah...... No more mommy...no more!! Sentap x boleh nak cakap dah mommy ni.... Padan muka kan... Salah sendiri.... huhuhu.  Sekarang ni dah faham.. Kenapa orang kata bila pregnant anak kedua akan buat anak 1st rapat dengan ayah.. Masa dulu2 aku konfiden kata bende ni takkan jadi kat aku sebab kael memang rapat menggile dengan aku. Nak2 dia budak bf sampai 3 tahun.. Sah2 la kepit dengan aku kan... Rasakan..... Ahahahaha. Sekarang ni nak pegi mana2 pon boleh dengan ayah... Mommy tak ikut pon dia x heran dah....

Huwaaaaaa... *Nangis tepi almari...*

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

4 comments:

zila mahadi said...

Sama lar ngan Adam, since preggy tak leh layan dia sgt. Terus jd anak manja daddy.

SweetLikeWhat said...

jangan sedih2 wa..sama la dgn hannah..sampai sekarang rapat dengan papa..

nadiah hanum said...

Sementara jer kottt...nnti2 mesti dia cari mak dia jugak...;)

saye niza said...

anak baik tu. memahami keadaan mommy die :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...