..::Wawa Yusoff::..: ..::2nd Pregnancy : Takoyaki::..

Thursday, June 4, 2015

..::2nd Pregnancy : Takoyaki::..

Assalamualaikum

kan aku dah kata pregnancy kali ni selera aku memacam.. 
sebelum tau pregnant mkn sushi... suka. byk pulak aku mkn time tu.. 

haritu aku teringin gegila mkn takoyaki kat Aeon rawang tu.. aku mmg suka takoyaki kat situ, kali ni punya nak sampai terliur2. selalu beli 3 ketul share dengan mirzal tapi haritu aku bedal sorang. habis ko! siap mintak extra sauce lagi 


lama jugak tak bawak kael ke AEON masa dah nak sampai haritu dia nampak je signboard besar tulis AEON kaler pink terus ngelenjat keseronokkan. dapat lah jugak dia lepas gian main kat sana. RM 20 melayang duit apaknye main game. mami tinggal je pegi women department cuci mata dan poket. eh 

tak puas gamaknye main. dari rawang sampai sg.buloh, sampai kan masuk rumah dia buat tunjuk perasaan. merebeh segala air mata air hidung. kemain! kalau ikutkan puas dia ni, beli mesin letak kat rumah pon dia xpuas 


Sabtu last week repeat lagi makan takoyaki.. suke bebenor gamaknye. hik3.

P/S : last week tu aku tak tau lah bila punya last week masa korang baca entry ni sebab schedule kan aje.. bila sihat je dpt aku naip gini2...

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...