..::Wawa Yusoff::..: ..::Tanda awal pregnant : PAVLOVA RARA::..

Friday, May 22, 2015

..::Tanda awal pregnant : PAVLOVA RARA::..

Assalamualaikum

Mengidam ke Nafsu...?? 

1st pregnancy aku tak ade pengalaman mengidam ni. atau aku tak perasan?? Tapi yg pasti mmg xde makanan yg aku memintak-mintak kat mirzal atau mak. Lain mcm adik kael ni. mcm2 selera aku 


Masa sebelum aku tau yg aku pregnant aku galak sangat makan manis2. Tgk Pavlova rara sampai meleleh ailio...  ini cerita betul. pulak nya masa tu si rara ni baru start dgn business Pavlova dia. so marketing dia mmg all out dan selalu sangat lah gambar Pavlova dia tu naik kat wall aku. *ko kejam ra*

Masa ni mmg tak sedar lagi pregnant sbb sibuk dgn sukan, sbb tak tau bila nak jumpa si rara ni aku beli jela dulu pavlova kat officmate aku ni. 
tapi terlalu rangup sangat. meringue dia tak tebal dan kurang gebu. tapi nya habis jugak la sebekas ku hadap sorang  sedap tu mmg sedap tp tak mcm aku nak.  Bila dah confirm pregnant lagi lah melampau ailio meleleh tgk pav si rara ni dgn snowy2 gitu...  

Pavlova Rara
ade rezeki pegi opening butik dolceryna dapat lah ku makan jugak pav dia.. MasyaAllah.... nikmat!!!  Meringue tebal, gebu lembut, tak manis sangat, buah segar dan cukup rasa masam2 tu. mmg sedap!
So, siapa yang nak cuba dan order PAVLOVA gebus ni boleh contact SAFURA. dia ade jugak amik tempahan untuk majlis Aiqah, Birthday dan lain2 majlis.

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...