..::Wawa Yusoff::..: ..::Khalifah Kecil Kedua untuk Kami::..

Wednesday, May 20, 2015

..::Khalifah Kecil Kedua untuk Kami::..

Assalamualaikum

Sebulan lebih x update blog..
gituuuu kekdah mukadimah nye.. hehehe

tak tau nak mula dari mana, tak tau nak mula macam mana.
Maklumlah, sebulan lebih tak usik blog.


Al-kisahnye....

|
|
|
|
|
V

Alhamdulillah... Entry bukan niat untuk berbangga jauh sekali riak atas rezeki. tak, langsung tak. sekadar catatan untuk diri sendiri. 

Nak tulis panjang2, nak cerita macam2. tapi buat masa ni aku tgk phone pon rasa nak hempas. Tgk PC pon mmg muntah, Kat office mmg PC aku gelap. buat kerja2 yg tak guna PC je boleh buat aku bernafas. hehe, Tapi ape pon, keadaan aku lebih sihat dari sebelum ni... Alhamdulillah...


Terima kasih buat semua yang mendoakan. mana nak sangaka once aku upload gambar adik kael ramai rupanya yang mendoakan kesejahteraan kami, ramai yang berkongsi kegembiraan dengan kami... Terima kasih sangat2. aku hargai setiap bait komen dan doa korang.... Gracias!! hehe

Ade banyak yg aku nak cerita carry adik kael ni, start dari suspek luar rahim, sampai lah ujian alahan mengandung aku yang sangat kuat. Aku pernah sampai x boleh nak berdiri pon. Alhamdulillah, Alahan tu dah semakin berkurang... 

Perasan tak berapa banyak nya perkataan ALHAMDULILLAH aku?? ye....... Aku bersyukur sangat korang... bersyukur dengan keadaan kesihatan aku yg lebih baik dari sebelum ni... Bersyukur bila scan adik kael dah nampak dengan jelas.. Bukan lagi luar rahim seperti yang di suspek oleh DUA orang doktor dari DUA klinik yang berbeza..

Syukur... Syukur... Syukur...

Korang... doakan kami sihat sejahtera dan sempurna ya...

"Ya Allah permudahkan perjalanan kehamilan wawa yusoff hingga selamat melahirkan.. AMIN"

Untuk kalian yang sedang berusaha... teruskan usaha, teruskan berdoa.. Allah maha mendengar.. in shaa Allah akan ade rezeki zuriat untuk kalian. amin.

Dan terus terang ku katakan... aku juga ikhtiar, bukan sekadar menunggu untuk kehadiran buah cinta kedua ini... aku ikhtiar dengan shaklee..  sungguh. yang ni aku up entry lain. hehe

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis..happy for u

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
tahniah wawa. jaga diri

salam kenal

Aty_Fared said...

yerr..jugak nak cakap alhamdulillah.. :) dah tahniah wawa.. semoga dipermudahkan sepanjang mengandung.. hingga sampai masa nya nanti.. insyaa allah.. amin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...