..::Wawa Yusoff::..: ..::Penangan Tsunami Biru::..

Thursday, April 2, 2015

..::Penangan Tsunami Biru::..

Assalamualaikum

Hohoho. Tsunami Biru a.k.a Rumah biru. Rumah sukan aku kat office ni. korang pon tau dah kan aku sibuk bersukan sampai tak sempat update blog. eh? sekali lagi alasan tak boleh terima pakai dah keluar daahhh 

Gambar lepas jadi JOHAN NETBALL

Tsunami Biru, Bernanung dibawah Dato' Anita Harun sebagai Chef De Mission. Havoc ok team kami ni. dah mcm family! kalau wassap tu tak henti2 berbunyi bersembang bagai sampai phone aku mati banyak kali  last2 aku mute kan aje. tau2 je dah beratus chat yg masuk. mana penting baca, tak penting aku scroll kan aje 
 gambar bawah kanan yang tinggi itu adalah Chef De Mission yang awesome!!

 
Meja kerja aku wey... bersepah! penangan rumah biru punya hal..! ahahaha :D

Acara kemuncak pada 28.03.2015 kat ILKAP bangi. berkampung lah kami 2 hari kat sana dari jumaat. tp aku dtg sabtu pagi memandangkan game aku hari sabtu pagi. Seperti biasa aku main netball jela dari dulu nya pon. kalau yg baca blog ni dari dulu memang game aku netball je, Futsal ade la main jugak tapi jarang. Dan kalau kata main netball untuk org yg rendang cam aku ini mmg main "C" jela 

Cuaca kat ILKAP masyaAllah terik yarabbi! sungguh wey... Kulit aku mmg burn. burn. burn. sampai harini pon masih lagi kilat2 dan nak start mengelupas dah. mungkin jugak kulit aku mmg jenis cepat burn. memang dari dulu pon cenggini. pantang terik sikit mulalah berbelang muka

Seronok dapat sarung balik Bib "C" puas aku puas!

Panjangnya cerita..... 
Nak bagitau je kat sini Team netball kami JOHAN!!! yeay!! walaupon takut2 jugak 1st game tu lawan rumah kuning dan akhirnya kami berjaya! Masa final lawan rumah hijau dan menang besar. 9-1 kooo.. hehehehe. rezeki.

Mirzal dengan kael??? diorang setia menunggu tepi padang dan mirzal bawak kael masuk dlm kereta sbb panas sangat dan kael terlelap terus.. hehehe. Dapatlah mirzal tgk aku main dari tepi padang dlm kereta. 

tengahari tu terus cabut ke melaka pulak dengan keadaan diri yg sangat tak semenggah!


 **********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"
Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

No comments: