..::Wawa Yusoff::..: ..::Terbang lah kita.. heeeee::..

Tuesday, March 3, 2015

..::Terbang lah kita.. heeeee::..


mommy nak naik plane jumaat ni 
mommy terpaksa tinggalkan kael kejap dengan ayah 
tujuan utama mommy mmg semata nak shopping 
kael pon tau mommy boleh lupa diri kalau shopping kan.
tapi jangan risau, mommy takkan lupa kael dengan ayah 

Doakan aku selamat pergi dan balik. Takde la kemana pon. kalau korang google besepah org dah up entry pasal shopping kat tempat aku nak pegi ni.

Tapi aku belum sampai dah lupa diri, 
kalau dah sampai sana nanti tak tau la macam mana nanti 

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Gi bandung ke sis..hehehhe

nadiah hanum said...

Jujur sungguh pengakuan...nak fly sbb nak gi shopping..haha...enjoy ur journey...;)

Nieda ramly said...

waaah ...bestnya mummy nak shopping.