..::Wawa Yusoff::..: ..::birthday treat Roomate kesayangan::..

Wednesday, March 18, 2015

..::birthday treat Roomate kesayangan::..

ASSALAMUALAIKUM

16 mac 2015. kelmarin. birthday mirzal beserta wish yg panjang lebar. ngah3.
bukan selalu. bukan pernah pon buat gitu. pernah korang nampak kitorang berkasih syg berbalas komen kat fb?? tak pernah kan.. so kasi can la wall aku berbunga2 kelmarin... ahahahaha.


Tuan empunya belog mesti gambar yg paling atas

roomate aku ni wassap pon tak pernah nya nak reply. ape2 urusan dgn dia mmg call sahaja. formal sgt. nyampah. sejujurnya aku lupa birthday mirzal semalam walaupon mmg dah ingat. tp seminggu ni kan aku x sihat. sambung pulak kael demam dgn suhu yg agak tinggi. jadinya mlm semalam tu aku tido awal. pukul 2.53 am tejaga kael merengek. sekali pegang badan dia kemain panas. 40 degree ko. x kalut kami pagi tu. sumbat voren. terus basahkan badan dia dan tido dengan dia dengan kain basah balut badan. dgn aku sekali lencun. aircond plak sepanjang mlm terpaksa On. mcm dlm umah salji dah aku rasa. hentamlah labu. janji anak sihat.

eh. kemain aku melalut. bukan korang baca pon kan. tajuk kemain memancing nak bg org baca. sekali membebel. ahahaha. ok lah. birthday treat utk roomate dia pilih nak ke Aeon rawang je makan Vivo Pizza. last makan masa dating tahun 2009 kat the curve. kemain lama. .. LOL.

 Mine, mirzal punya spaghetti meatball yg sedap lah jugak tp xde dlm gambar.

Cheesecake yg manis melentin!

Budak yg sebok nak peace bila tgk mak pak nye begambor :p

Last pon mesti boh gambar tuan belog jugak :p

dlm banyak2 makanan kael mkn chips je.. pastu dah hujung2 tu baru dia habiskan 1 slice pizza aku.. janjilah. kenyang la tu utk perut dia.
sebulan dari skrg. birthday kael. pengsan mommy pk birthday treat tiap bulan.

**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

Pengedar Shaklee Sg.Buloh [LINK]

3 comments:

mrs kayrul said...

x pernah makan vivo piza..sedap tak??

padieka raccolta said...

hi jom visit online store kami

website www.padieka.com
instagrams @padiekaraccolta
facebook/ padieka raccolta


store
kuantan
taipig
shahalam

skirt . pants . palazzo . top . dress . shoe . shawls . bag . handsock . hijab pink . cafe

semua diatas dalam satu brands padieka raccolta
harga serendah RM50 for dress
RM45 pants/palazzo
RM50 shoe
RM10 Shawls
RM25 top

anajingga said...

Vivo ni baru lagi kan, tak pernah rasa lagi menu2nya, nice sahring wawa :)